söndag 31 augusti 2014

Dror Feiler får stöd från viktig tänkare


En av de otaliga gånger man får forsla
bort Dror Feiler, eftersom han hatar demokrati.

Ökände kommunisten Dror Feiler står tydligen som nummer 20 på Vänsterpartiets valsedel för Stockholm (samma valsedel där just Jonas Sjöstedts bostadsort, Östermalm, saknas), vilket gör att han inte "automatiskt" kommer in. Feilers yrke är på valsedeln listas som "kulturarbetare och aktivist", vilket väl ungefär är vad vi förväntade oss.

Åtskilliga gånger har han fått släpats iväg från SD-demonstrationer, där hans specialitet är att störa med sin saxofon. Mina upprepade uppmaningar att han borde ta sin saxofon och spela i Gaza mot kriget har han fortfarande inte hörsammat. Hursomhelst, för att Dror Feiler ska kunna komma in i Riksdagen krävs ett antal kryss och i videon nedan får han ett viktigt stöd:

Samtidigt som Dror Feiler älskar att tala om nazister, att vi inte får glömma och så vidare, bjöd han för några år sedan på nedanstående "konstverk", som kallades "Snövit" och hyllar en palestinsk kvinnlig självmordsbombare, som här åker segelbåt i ett hav av blod. Kvinnan tog med sig 21 judar i döden och skadade ytterligare 51. Detta skedde 2003, inte 1943.
Ikväll ska för övrigt Dror spela med Kartellen i Linköping...6 kommentarer:

 1. Vad fint, känner att tårarna börjar komma. ;)

  SvaraRadera
 2. En av mina favoritfilmer är "Fyren" av Kristian Petri. En hyllning till de där sköna gammaldags fyrarna som håller på att försvinna. Tyvärr står Dror för musik vilket gör mig splittrad. Skall jag se den igen eller slänga den?

  SvaraRadera
 3. Det är sannerligen en äkta chilensk accent han har Stakset (Staxx). Jag antar att man lätt får det om man bor i gentrifierade "getton" som Johanneshov.

  SvaraRadera
 4. Stakset låter annars norskt, tycker jag.

  SvaraRadera
 5. Ja, jag var ironisk där. Stakset är ett norskt efternamn. Men det är få norrmän som lägger sig till med chilenska accenter när de snackar svenska. No Pasarán! *ler*

  SvaraRadera
 6. Om man vill kryssa någon som säger som det är så är det väl snarare Sd:s Kent Ekeroth man ska välja!
  /Anna

  SvaraRadera