tisdag 2 december 2014

Efter beskedet: Twitter exploderar


I en utmärkt presskonferens deklarerade så Mattias Karlsson att SD väljer att rösta för Alliansens budgetförslag, eller snarare mot vänsterns. Ett sådant besked sänder naturligtvis chockvågor över idiotforumet Twitter.


Caroline Szyber (kd) tillhör de som nu fokuserar på julfirandet:


Aftonbladets Anders Lindberg fortsätter med sitt nonsens om "de demokratiska partierna":


Vad Henrik Arnstad bjuder på kunde vi nog gissa oss till:


Vänstertidningen Arenas chefredaktör Yonna Waltersson:


Vänsterjournalisten Johan Ehrenberg visar upp sin demokratisyn:Den evige svenskhataren Kurdo Baksi måste också säga någonting, och lyckas få in Nobelfesten:


 Margret Atladottir från vänsterforumet Politism håller sin sedvanliga nivå:Låt oss avsluta på topp med en Rebecka Åhlund:


Gemensamt för alla vänstermänniskor idag är att de sätter likhetstecken mellan att ta ansvar och att rösta för minoritetsregeringens budget. Vi får se vad som nu händer, men Anna Kinberg Batra har iallafall deklarerat att Alliansen avser att rösta på sitt eget budgetförslag, vilket egentligen är det enda rimliga, men i det svenska klimatet skulle Allians-röster på Löfvens budget mycket väl ha kunnat bli verklighet.


6 kommentarer:

 1. Lekstugan är ett faktum. Jag väntar med spänning på vad som komma skall. Verkar väl inte så sannolikt att Alliansen väljer att sammarbeta med SD, men vem vet...

  SvaraRadera
 2. Härligt Kollage Tobbe :)
  /Henric Z

  SvaraRadera
 3. skulle inte alls bli förvånad om sossarna och moderaterna ingår i en ohelig allians

  SvaraRadera
 4. Alliansen kommer på något sätt ge Löfven fritt spel. Det kan ska genom att man lägger ner delar av sina röster. T.ex. kan man begära en anonym omröstning så att det helt enkelt inte går att identifiera vilka i riksdagen som lagt ner sina röster. Alliansen kommer tappa oerhört till SD 2018. Det är obegripligt att de inte själva kommer till insikt.

  SvaraRadera
 5. Caroline Szyber har som vanligt problem med språket, julfirandet är möjligen hotat men definitivt inte hotad. Högutbildad påstår hon!

  SvaraRadera
 6. Den obildade Arnstad kan inte skilja på nazism och fascism. Fascismen var väl etablerad vid makten i Italien 1931, inga sossar och borgare kunde stoppat dem då. Så det är väl nazisterna 1931 han far efter.

  SvaraRadera