måndag 14 december 2015

Marine Le Pens tal efter regionvalet


Igår kväll, efter att valresultatet i den andra omgången av Frankrikes regionval tillkännagivits, höll Marine Le Pen ett tal i Hénin-Beaumont till alla franska patrioter.6 kommentarer:

 1. Marine Le Pen är störtskön! Vilken styrka och optimism hon visar i nederlagets stund om det nu är ett nederlag när FN har ökat så starkt sedan förra valet. Förväntningarna var kanske för stora att etablissemangets fulspel inte skulle funka i detta valet men det gjorde det för att det troligtvis finns lika många pk-hjärntvättade och lättlurade franska väljare som svenska, procentuellt sett. Om FN "föll på mållinjen" så var det ett fall framåt. Ser nu fram emot presidentvalet.

  Stig

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig kvinna i nederlagets stund!
  Här satt jag och var lite nere. Hade hoppats på att folket röstat fram åtminstone 1 region. Men hon är realist, skulle jag tro.
  Tack till Tobbe för översättningen!
  Le Pen le futur!

  Pernilla

  SvaraRadera
 3. Återigen, tack för den möda som du lägger ned på översättningen. Trots att jag är gammal frankofil bleknar kunskaperna över tiden och dina förtjänstfulla inlägg får mig att börja läsa franska tidningar igen. Ditt arbete är uppskattat, det skall du veta.

  SvaraRadera
 4. Det finns hopp ! Vive la France.
  Tack Tobbe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack alla för de positiva kommentarerna ovan!

   Radera
 5. Tack igen, Tobbe! Det är verkligen en annan bild man får av FN när de får representera sig själva med sina egna ord, och inte av svt's "sammanfattning"

  SvaraRadera