måndag 4 januari 2016

Dagens citat: Veronica Palm (S)Med sedvanligt vänsterspråk reflekterar riksdagsledamoten Veronica Palm kring frågor om nationen, EU:s inre gränser och ID-kontroller. Det första man kan påpeka är naturligtvis att den som befinner sig vid dansk-svenska gränsen redan har vistats i ett antal säkra länder där man hade kunnat söka asyl. Varför det för människor som Palm alltid är viktigast att asylinvandringen till just Sverige maximeras förblir en gåta, särskilt som trycket på vårt land har varit så stort att någon form av organiserad mottagning har blivit omöjlig. Dessutom går det fortfarande utmärkt att söka asyl i Sverige, vilket ett par tusen personer gör varje vecka. För övrigt är rätt ord i ovanstående frågeställning "var", eftersom "vart" anger riktning.

Veronica Palm har analyserat migrationsfrågor tidigare, till exempel då hon på nyårsafton sammanfattade det förra året:


Julen uppmärksammades med en bild:

14 kommentarer:

 1. Hemma hos Veronica Palm?
  Vad säger hon om det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är nästan sugen på att betala för att höra svaret på det.

   Radera
 2. Det enda goda i sammanhanget är väl att (s) mot förmodan själva insett att den här kvinnan inte är regeringsduglig på nått plan.

  SvaraRadera
 3. Det heter även "fristad" inte fristat. Veronica Palm fick 0.4 på högskoleprovet. Är det ens möjligt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. En prestation på sitt sätt.

   Radera
  2. Hon uppfyller med råge devisen för svensk socialdemokrati: Ambitiös och obegåvad gör karriär inom den sk. arbetarrörelsen.

   Radera
 4. Hon är inte klok!
  Pernilla

  SvaraRadera
 5. Medlemmar i sekter brukar lida svår brist på förnuft. Professionell hjälp med avprogrammering kan hjälpa men i så här svåra fall är det tveksamt, en viss intellektuell kapacitet kan behövas hos patienten. Därtill skydd mot övriga sektmedlemmar, något som blir svårt i Sverige med det stora antalet drabbade. Den här människan är genuint dum i huvudet, det är knappast någon tvekan om det. En omyndigförklaring vore på sin plats. Trots låg Iq går det emellertid inte att utesluta slughet. Den här personen kan ha insett sina begränsningar men ändå velat få en plattform och därigenom en mycket bra födkrok. Att vara skränig blir då den enda framkomliga vägen. En syster blir här Dinamarca. Slughetsteorin är nog ingen högoddsare, de är lite för mycket för att tas på allvar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att du har helt rätt om både Veronica Palm och Dinamarca.
   /Gunnar B.

   Radera
 6. Ja bra fråga, Veronica, helvetet börjar nog bli fullt. Men varmt är det i alla fall!

  SvaraRadera
 7. "Vart i helvete ska människor på flykt kunna få skydd och en fristat?"

  Första säkra land, inte fjortonde.

  SvaraRadera
 8. Sverige har tagit emot sådär en halv miljon mer äv vad det klarar av,men det är inte nog för palm. Undrar om hennes sommarstuga är tom.

  SvaraRadera