söndag 7 februari 2016

Dagens bild: CenterpartietÄven om vi alla är luttrade och få saker förvånar oss längre, måste vi inse att det faktiskt är en skandal att hela etablissemanget försöker upprätthålla ovanstående bild av gruppen som kallas "ensamkommande flyktingbarn".

På Centerpartiets hemsida kan man läsa om vad de konkret vill göra på detta område, och det ligger i linje med partiets syn på invandringen i stort, där den ska vara så omfattande som möjligt, men samtidigt så billig som möjligt. Partiets Anders W Jonsson citeras:

"Det kom 35 000 barn förra året och det krävs akuta åtgärder."

Dessa "akuta åtgärder" är alltså de tre punkterna som syns på bilden. En ännu billigare, och på alla sätt bättre, lösning skulle vara att helt sluta ta emot denna grupp, som ju dessutom saknar asylskäl. Det är i detta sammanhang svårt att inte tänka på bilden där ett av dessa "ensamkommande flyktingbarn" faktiskt har fått ett litet kramdjur:
Det går för övrigt att kommentera på Centerpartiets hemsida.
2 kommentarer:

  1. Den där bilden ringar ganska precis in felet med Sverige. Antagligen någon med svart humor som arrangerat fotot. Alternativt är sinnessjukdom.

    SvaraRadera
  2. Kommentarer gillar de tydligen inte. Jag skrev en välbalanserad kommentar innehållande rätt mild kritik, men den plockades bort omedelbart.
    /Emil

    SvaraRadera