söndag 13 mars 2016

Dagens citat: Dror Feiler


"Vi bör göra detsamma i Stockholm den 19/3 tillsammans, svarta, vita, religiösa o ateister, kristna, muslimer o judar."
TwitterDen märklige vänsterextremisten och terrorromantikern Dror Feiler hetsar redan nu upp sig inför Folkets demonstration i Stockholm och inspireras av hur våldsamma aktivister förstörde Donald Trumps valmöte i Chicago. I sann vänsteranda hoppas han naturligtvis att även mötet i Stockholm ska fördrivas med våld, och han länkar till en artikel i LA Times.

I Chicago organiserades våldsamheterna bland annat av Black Student Union, the Muslim Student Association och en organisation som kallar sig för "The Fearless Undocumented Association" och tydligen engagerar sig för illegala invandrare. En sådan illegal student, Jorge Mena, använder en argumentation som vi känner igen även när möten ska stoppas i Sverige:

"Som en papperslös student vid UIC känner jag mig otrygg av att veta att Trump och hans anhängare kommer att vara på mitt universitet. Vi möter redan systematiskt våld, men vi blir allt mer måltavlor för hans följare både vid och utanför Trumps valkampanj."

Detta argument har använts av vänsterelever för att stoppa besök på svenska skolor från Sverigedemokraterna, Nationaldemokraterna och Svenskarnas Parti, även om ingen kan förklara hur två eller tre besökare som är där för att presentera sitt parti kan hota någons säkerhet.


Motståndare till Trump gapar utanför universitetet,
med hijaber och Bernie-knappar.

Dror Feiler behöver knappast oroa sig, då vi kan anta att de vanliga motdemonstranterna kommer att vara på plats, eftersom de alltid verkar mer intresserade av att förstöra för andra än driva några egna frågor.

Folkets demonstration kommer att hållas på Norrmalmstorg i Stockholm klockan 13-15 den 19 mars.5 kommentarer:

 1. Norrmalmstorg, ytterst lämpligt. Är det någon annan än jag som osökt kommer att tänka på Stockholmssyndromet?

  SvaraRadera
 2. Jag frågar mig varför Feiler är i Sverige? Såvitt jag vet har han israeliskt medborgarskap och tyvärr kanske även svenskt. Feiler är hursomhelst en antidemokrat som borde deporteras till Israel så får vi se hur det går med protesterandet där. Komiskt efternamn förresten, Fawlty på jiddisch?

  SvaraRadera
 3. Vad tror Dror Feiler att svarta, vita, religiösa o ateister, kristna, muslimer o judar har gemensamt? Föraktet mot mötesfriheten, yttrandefriheten och demokratin kan man givetvis ha gemensamt oavsett hudfärg, religion eller brist på tro men för övrigt har en så brokig samling ingen gemensam agenda eller samhällssyn. Men huvudsaken för sådana destruktiva kräk som Feiler är att man kan gadda ihop sig mot de som vill bevara svensk kultur och välfärd.

  SvaraRadera
 4. Om man försöker vara lite objektiv(vilket är svårt) får jag den känslan av att D.Feiler är en rätt rå och obehaglig typ.
  Undertecknad tror inte att han är vid sina sinnens fulla bruk.
  Det är min känsla och jag är på min vakt den dag jag står öga mot öga med denne ex-israel.
  För det kommer jag att göra en vacker dag.

  SvaraRadera
 5. "Vi bör göra detsamma i Stockholm den 19/3 tillsammans, svarta, vita, religiösa o ateister, kristna, muslimer o judar."
  Sug på den! En häpnadsväckande oförskämdhet mot alla hederliga människor som ryms i uppräkningen.

  Dror Feilers "vi" torde vara en betydligt mindre skara. Kanske en tröst att han, sannolikt, kan räkna in Mona Sahlin i den antidemokratiska världsåskådning som han står för.

  Kan det vara så att t o m den aparte Feiler börja skönja svenska folkets revolt mot våldsvänstern?

  SvaraRadera