torsdag 3 mars 2016

Soraya Post (FI) bjuder in islamister


Ondskan poserar.
Fatima Doubakil och Soraya Post.


Igår hölls en så kallad "hearing" i Europaparlamentet under namnet "Women against Islamophobia", där Soraya Post från Feministiskt Initiativ agerade värd. På partiets hemsida säger hon:

"Islamofobin är en av de mest brännande frågorna i Europa just nu. Med hearingen i dag ville vi visa att kvinnor och feminister tar täten i kampen mot rasism och islamofobi."

Om vi bortser från att "islamofobi" är ett idiotiskt begrepp skapat för att främja islams framryckning och vifta undan all kritik, är det knappast heller en "brännande fråga" för européer. De flesta av oss vill överhuvudtaget inte ha med islam att göra. Post propagerar vidare:

"Vi är många starka kvinnor som har fått nog. I dag samlades många av oss i kampen för rättvisa och mot islamofobi. Tillsammans är vi ännu starkare."

Det här är så enormt absurt och blir knappt ens begripligt även om man har en viss insikt i hur dagens vänster fungerar. Vänsterns allians med islam är bisarr nog, men än märkligare blir det när personer som kallar sig "feminister" vill flytta fram den ideologins positioner. Det är ju inte så att islam på något sätt står för rättvisa, allra minst för kvinnor. Ett parti bildas för att gynna feminismen, sätter en romsk lobbyist i Europaparlamentet, som sedan använder plattformen för att lyfta fram islamister.


Här har ni EU:s Europa

Den inbjudna Fatima Doubakil säger:

"Islamofobin handlar inte bara om attityder. Det handlar om strukturell rasism."

Ibland undrar man om de själva riktigt hänger med i uttrycken de svänger sig med. Hur kan en sjukdomsdiagnos mot en religion, en ideologi, ha någonting med "strukturell rasism" att göra? Att kalla allt motstånd mot terrorism och islamism för rasism är dock en vanlig taktik från Doubakil.

Fatima Doubakil är en av Muslimska mänskliga rättighetskommitténs talespersoner. Organisationen arbetar naturligtvis inte med mänskliga rättigheter i stort, utan muslimers alla rättigheter och krav, där de framför allt försöker skapa opinion mot terrorlagstiftning. Ivar Arpi berättade 2013 under den utmärkta rubriken "Västvärldens självhat urholkar demokratin":

"Fatima Doubakil, styrelseledamot i Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén (MMRK) och initiativtagare till hijabuppropet, bjöd in Munir Awad och Ali Berzengi till ett seminarium 2010 tillsammans med Mattias Gardell. Berzengi hade 2005 dömts för att ha samlat in runt en miljon kronor till islamistiska terrorister i Irak. Samma Munir Awad dömdes 2012 till tolv års fängelse i Danmark efter att ha planerat ett terrorattentat mot Jyllandsposten."

Förstår svenska feminister och vänstermänniskor ens vilka krafter de lierar sig med och stödjer?

17 kommentarer:

 1. Tobbe, du bildar skola när det gäller hur dessa tokvänsterfeminister ska bemötas. Jag tror åtminstone en del av dem förstår att de lirar sig med ondskan men eventuella svaga samvetsbetänkligheter dövas med patentmedicinen ändamålet helgar medlen. Den samhällsmodell vi har är med några få undantag som exempelvis den vanvettiga asylindustrin, HBQT-hetsen, helt förkastlig och måste brytas ned med vilka medel som helst. Därtill att det patologiska behovet att provocera får en lugnande dos.

  SvaraRadera
 2. Sitter och ser Aktuellt just nu där ca 75% av sändningen upptas av propaganda från makedonska gränsen med gråtande barn samt ett långt inslag om arabisk feminism. Fattar inte hur tänkande svenskar kan gå på detta dag efter dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anomym och alla andra som läser det här:
   Inte för att jag är någon tänkare eller att jag vill framstå som en men, det är bara som så, vi svenskar är verkligen Det sovande folket.
   Vi är uppväxta med att det alltid varit lugnt och städat, hyfsat med sunt förnuft har styrt våra liv.
   Vi är helt enkelt inte med på banan gällande det som händer i Sverige nu. Det som händer händer liksom inte...

   Helt sanningsenligt, majoriteten av de som i kväll(exempelvis) såg Rapport, är på en sådan medvetandenivå att de helt enkelt inte kan ta in det som sägs och bilda sig en egen åsikt. Jo, det är sant.

   Än värre: Av de som nu är med på banan, silar snacket, hajar tugget, låter hissen gå hela vägen upp, är nära nog de flesta av kalibern: Jaha, men det är ändå ingen mening, det blir ändå inga förändringar.

   Lite OT men naturligtvis blir det ju så i förlängningen att destruktiva individer som de på bilden kan härja fritt och köra sina samhällsförgörande program och idéer.
   Inga mothugg, inga åsikter, ingenting.

   Klart att tokerierna bara kan fortgå.


   Radera
  2. I samma aktuellt på TV argumenterade en socialdemokrat från Enköping mot förslaget att fler flickor än män borde få skydd i kommunen,feministiska socialdemokrater garnerar sin feminism med att föredra unga män,floskeln flyr för sina liv användes dessutom,för de som lämnar Turkiet,där de flesta migranter inte hotas till livet.

   Radera
  3. Tänkande personer går inte på det. Det är värre med de som inte tänker.

   Radera
 3. Vänstern är historielösa och verkar inte veta hur vänstern behandlas i islamistiska länder.

  SvaraRadera
 4. https://www.youtube.com/watch?v=g4Q4pYiTLfk

  SvaraRadera
 5. "Islamofobi" är totalt feltolkat. En manisk rädsla för någonting som uppfattas som mycket hotfullt, är helt berättigat. Islam representerar död, stympning och primitivt elände, alla icke-muhammedaner bör därför naturligt vara "islamofober", rätt uttolkat.

  SvaraRadera
 6. Vad ska man säga om den kristofobi som kännetecknar marxisterna?

  SvaraRadera
 7. Jag har läst och läst och läst men inte funnit en ordentlig, djupgående, förklaring på varför vänstern fäst sig vid islam. Nån som vet?

  El Presidente

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man tror sig ha en allierad sin kamp mot Israel, USA och västerlandet i allmänhet. Dom borde ta lärdom av hur det gick för vänstern i Iran.

   Radera
 8. Kan någon ge mig en god anledning att inte vara skeptisk till islam? Kan någon av dessa muslimälskande människor t ex ge er enda exempel på ett muslimskt land där det råder fred och frihet? Där män och kvinnor har samma rättigheter och skyldigheter? Där de respekterar att deras medborgare väljer en annan religion eller blir ateister? Där alla har rätt att gå i skolan, eller som här, 10-årig skolplikt som ska vara neutral? Där barnäktenskap inte är tillåtna? Där folket väljer sina egna ledare? Där sharia är olagligt? Där hela folket är hjärntvättade om profeten?
  Vi har kommit dit vi kommit tack vare att våra förfäder tog fighten mot den dåtidens fanatiska kristendom och tack vare han (kommer inte ihåg namnet nu) som tog tag i gamla Lortsverige!
  Ska allt jobb de gjorde bara slängas på sophögen nu? Det är i mina ögon ett fruktansvärt förakt för de som idag sitter på åldringshem och har byggt det vi har. Dessutom blir de straffade med alla indragningar på dem för pengarna behövs till ljugande 25-åriga "barn".
  Kan man bli annat än heligt förbannad?

  SvaraRadera
 9. Kan någon ge mig en god anledning att inte vara skeptisk till islam? Kan någon av dessa muslimälskande människor t ex ge er enda exempel på ett muslimskt land där det råder fred och frihet? Där män och kvinnor har samma rättigheter och skyldigheter? Där de respekterar att deras medborgare väljer en annan religion eller blir ateister? Där alla har rätt att gå i skolan, eller som här, 10-årig skolplikt som ska vara neutral? Där barnäktenskap inte är tillåtna? Där folket väljer sina egna ledare? Där sharia är olagligt? Där hela folket inte är hjärntvättade om profeten?
  Vi har kommit dit vi kommit tack vare att våra förfäder tog fighten mot den dåtidens fanatiska kristendom och tack vare han (kommer inte ihåg namnet nu) som tog tag i gamla Lortsverige!
  Ska allt jobb de gjorde bara slängas på sophögen nu? Det är i mina ögon ett fruktansvärt förakt för de som idag sitter på åldringshem och har byggt det vi har. Dessutom blir de straffade med alla indragningar på dem för pengarna behövs till ljugande 25-åriga "barn".
  Kan man bli annat än heligt förbannad?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sorry! Blev en dubberpost då jag trodde jag redigerade ett viktigt 'inte' som jag missade! :)

   Radera
 10. Kakistokrati är ett ord som vi ska lägga på minnet för det är dit vi är på väg...

  SvaraRadera
 11. I Iran kämpar feministerna för rätten att slippa slöja och niqab.
  I Sverige kämpar feministerna för rätten att bära slöja och niqab.
  Feminismen är verkligen märklig. :/


  /
  kk

  SvaraRadera