onsdag 6 april 2016

Dagens bild: "Vi kallas tiggare"


Så sent som i söndags kritiserade jag en mycket inställsam intervju med Alexandra Pascalidou i SvD och raljerade lite kring hennes grandiosa självbild och konstanta behov av att synas och höras. Intervjun gjordes med anledning av hennes senaste uppdrag "Vi kallas tiggare", som börjar sändas imorgon på SVT. Serien ska alltså handla om romska tiggare, men det är uppenbart vem som ska stå i centrum och exponeras:

Jodå, någonstans bakom Alexandra Pascalidou
kan man se tiggare, varav en förstås kramar om
Alexandra Pascalidou i en annan bild av
Alexandra Pascalidou.12 kommentarer:

 1. Herregud... Tiggare får jag nog av i mitt dagliga liv i en vanlig svensk småstad, där de sitter o dräller i mängder utanför varenda butik med någon slags ruljans. Tur jag inte betalar tv-licens längre. Att dessutom behöva pröjsa för att se dem i tv, ledda av ständigt självförhärligande nollan Pascalidou av alla människor - i regi av den politiskt tillsatta tröttmössan Hanna Stjärne - nej, nej, NEJ.
  SR/SVT går inte att reformera, lägg ned o låt oss starta på nytt med VERKLIG public service. Alternativ media på nätet är en bra början.

  SvaraRadera
 2. Pascalidou är uppsatt på en piedestal bland media. Jag tänker inte ens titta på hennes dokumentär om tiggarna. Jag kan bara tänka mig att hon letat reda på det lägsta skiktet av de lägsta och gjort denna dokumentär. Eller så har de duperat henne totalt med snyfthistorier. Det är så jag föreställer mig Pascalidou. Inte verklighetstrogen för fem öre. Vänster så det skriker och inget för mig. Jag föredrar det jag ser i verkligheten och ingen vriden dokumentär.

  SvaraRadera
 3. Det går rykten på "nätet" om att Pascalidou är zigenerska och eftersom hon själv enligt bilden ovan är huvudpersonen i TV-serien borde den heta "Vi kallas zigenare". Den romska kulturen är en parasitkultur och där passar Pascalidou bra in med sitt parisiterande på att hon är av annat etniskt ursprung än pursvenskar, är invandrare och därmed underförstått i utanförskap. Hon har ridit på sitt handikapp sedan 90-talet på precis samma sätt som romer soecialiserat sig på att ta på sig offerkoftan och se utslagna och utstötta ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, de där ryktena har troligen uppstått bara för att hon är född i Rumänien. Jag skulle tro att hon är etnisk grek, som hon själv säger, men det är egentligen helt irrelevant. Jag ser henne som vilken posör som helst, oavsett vad hennes etnicitet är.

   Radera
  2. Ja det är nog bara rykten för hennes föräldrar är ju greker och om hon vore rom så hade hon säkert lyft fram det i tid och otid.

   Radera
  3. Den som är seriöst intresserad av romerna bör istället införskaffa Arnstbergs bok Romer i Sverige istället för att titta på SVT:s & Pascalidous socialporr.
   Om man har liten kunskap om en viss sak är det inte bra att få en snedvriden och vinklad bild som man sedan måste korrigera allteftersom man stöter på rena fakta och sanningen. Det första intrycket sitter djupt kvar och det är väl därför det är "lättare att spränga en atom än en fördom".
   Eftersom mitt förtroende för SVT:s och i synnerhet Pascalidous seriositet och opartiskhet är lika med noll är jag reda nu helt övertygad om att hundratusentals politiskt "ljumma" och politiskt korrekt hjärntvättade svenska TV-tittare kommer genom denna SVT-propaganda att bli än mer vilseledda och förda bakom ljuset. Och detta betalar folk för genom TV-licensen!

   Radera
  4. Arnstberg har även skrivit om giftet kulturmarxism och dess grundare.
   https://morklaggning.wordpress.com/2015/04/20/kulturmarxism/#more-13144
   Fungerar inte länken kan man googla Arnstberg+kulturmarxism

   Radera
 4. Reagerar inte människor på den här bilden? Finns det ingen som helst självinsikt hos producenterna bakom det här programmet?

  SvaraRadera
 5. Bilden visar henne som ett helgon i martyrpose, precis som hon ser sig själv. När hon sparkades pga plagiarism, ställde msm upp och hjälpte henne förmedla en bild av att hon slutat beroende på allt hat hon fått utstå. Så att hon skulle slippa att rättvist förlora sin gloria och istället t.o.m. få den polerad.
  Liknande uppbackning fick Dirawi när hon gett ett antisemitisk boktips, och slapp därför shavottera.
  Satan tar minsann hand om de sina.

  SvaraRadera
 6. "Helgonet" var i Go Kväll igår och fick oemotsagd sprida sina lögner hon pladdrade oavbrutet.

  SvaraRadera
 7. Hahahahahaaaaaahaha (inte åt dr tiggande romerna, utan åt pascalidou). Den bilden var verkligen rolig! Det liknar ju hip hip humor, eller något som Grotesco skulle göra! Kan se Dorsin i samma bild! Roligt!!

  SvaraRadera
 8. Blir illamående av svt&pascalidou
  Här nog aldrig sett så mycket självbeundran som
  Pascalidou visar upp blä och åter blä.

  SvaraRadera