onsdag 3 augusti 2016

Stiltje
Så har det då gått ett par dagar utan något inlägg här, men jag vill meddela att det inte ska bli något längre uppehåll denna gång. Jag befinner mig vid tangentbordet och har som främsta ursäkt för denna inaktivitet att det har varit en del arbete med Nya Tider, där den mest intensiva perioden alltid äger rum under veckans första dagar.

Dessutom är det för närvarande en hel del stiltje även i medier och politik, där vi till exempel kan notera att större delen av Aftonbladets ledarredaktion verkar befinna sig på semester och har gett fritt spelrum till det verkliga bottenskrapet, i form av Somar Al Naher och Linnea Swedenmark. När den sistnämnda pressar fram 25 rader om "nazisternas värld" finns helt enkelt inte så mycket att kommentera. På Nyheter24 är det som vanligt full fart, men det är ju en renodlad klicksajt, vilket gör att de mer än gärna släpper fram "debattörer" som inte ens själva förstår att de bereds plats för att provocera med sin idioti. Jag tog där del av både ett alster från en Vusi Kubheka, som ville berätta varför han nu raderar alla vita vänner från Facebook, och en illa skriven text från en muslimsk konvertit, givetvis aktiv i Miljöpartiet, som genom långrandiga upprepningar ville stå upp för slöjbärande. Nämnda alster behöver knappt läsas och än mindre bemötas.

Planen är att återuppta full aktivitet här från och med imorgon, då det inte är särskilt sannolikt att en hel dag ens i augusti helt kan passera i detta land utan de vanliga snedvridningarna, lögnerna och idiotierna från de vanliga misstänkta.
3 kommentarer:

  1. Läser dig varje dag Tobbe, dagens höjdpunkt, Tack.

    SvaraRadera
  2. Om Nyheter24 vore en propagandasajt som många av de övriga som passerar revy här har de misslyckats totalt. I de flesta omröstningar åker den oikofoba sidan på rejält däng. I nämnd omröstning leder för närvarande de som inte håller med honom med 519 mot 200.

    SvaraRadera