fredag 28 oktober 2011

Heltäckta utvisade ur rättssal

Tre kvinnor klädda i heltäckande slöja tilläts inte vara åhörare i rättssalen vid en förhandling i Göteborgs tingsrätt om förlängd häktning av en man som misstänks för förberedelse till mord.


Länk till artikel i DN

Niqab-bärande kvinnor är än så länge inget jätteproblem i Sverige, men det är ändå fantastiskt att det dyker upp tre stycken för en enda rättegång i Göteborg. Vad gör de egentligen här överhuvudtaget? Vad kan en mördare och tre spökplumpar (som med högsta sannolik inte arbetar) tillföra Sverige? Dessa muslimer måste skratta gott åt vår godhet och naivitet. Flera europeiska länder stiftar nu lagar som förbjuder niqab och burqa på allmän plats. Denna blogg menar dock att det inte är tillräckligt - visar man så tydligt att man hatar vårt samhälle, och heller aldrig avser att bidra till det genom arbete, har man inte här att göra.

3 kommentarer:

 1. Nu lär DO få spader. Hoppas rätten står på sig.

  SvaraRadera
 2. Helt rätt agerat. Regler är regler och gäller alla. Att dölja ansiktet är oärligt tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Kunde inte hålla med dig mer, även om jag hade velat gå längre. Jag vet vad islam står för och om man följer en sådan ideologi så bör man inte ens få tillträde till Sverige. Det samma gäller icke-svenska kommunister (om det finns några, alla är väl svenskar där) eller icke-svenska nationalsocialister.

  Följer de en rent ond ideologi så vill jag inte ha dem i mitt land.

  SvaraRadera