tisdag 18 oktober 2011

SDU i Malmö 14e oktoberLördagen den 14e oktober genomförde SDU en demonstration i Malmö. Här är en video från denna dag med lite suggestiv musik till.

Media beskriver förstås det hela som en bråkig tillställning mellan två parter med rubriker som "Motdemonstranter buade ut SDU". Som alla som själva varit med någon gång vet, uppförde sig SDUarna sig exemplariskt, medan motdemonstranterna stod för allt bråk.

Vad ska man då säga om dessa motdemonstranter? Så lite som möjligt helst, men eftersom dessa individer dyker upp vid snart sagt varje SD-tillställning har jag några funderingar.

Har dessa "vänsteraktivister" ingen egen verksamhet? Varför går man inte ut bland folk och sprider budskapet om kommunismens lyckorike? Om vi vänder på det - tänk att ni sverigedemokrater skulle följa allt som Rättvisepartiet Socialisterna gjorde, dyka upp på varenda ett av deras möten och skrika i timtal - skulle ni inte känna er....lite löjliga?

Är denna "anti-rasism" verkligen en genomtänkt åsikt man brinner för? Eller, vilket jag misstänker, bara en del i en subkultur och image, där man helst ska ha dreadlocks, vara smutsig och, som en del i paketet, "anti-rasist". Att sedan SD inte har något med rasism att göra är en annan historia, antagligen är det lite jobbigare att skrika "inga som framöver vill minska invandringen med 90% för att rädda välfärden på våra gator"...

Motdemonstranterna är alltid mäkta stolta över sina tilltag och beskriver det själva som att malmöborna gick man ur huse för att visa att man inte ville ha några rasister i sin stad. Detta är ju förstås inte sant - det är en samling proffsdemonstranter som lever för det här och reser till städer där man anar en SD-demonstration. Man bör också hålla i åtanke att dessa möten inte på något sätt visar de rätta styrkeförhållandena, eftersom i princip samtliga extremvänsterns väljare är på plats och endast en bråkdel av Sverigedemokraternas. Så här ser det exempelvis ut i Malmö:
- SD fick dubbelt så många röster som Vänsterpartiet
- SD fick 56 gånger fler röster än Kommunistiska partiet
- SD fick 9000 gånger fler röster än Rättvisepartiet Socialisterna

Se vad fint man hoppar vid 0:25!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar