lördag 10 november 2012

"Fortfarande extremister"


Som vi kunnat notera en tid, blir dinosaurierna i media och politik alltmer desperata. Inte en dag passerar utan olika attacker mot SD, den ena mer osaklig än den andra. Idag inleder Expressen med en ledare kallad "Fortfarande extremister". Som ni förstår handlar det då inte om Miljöpartiet eller Vänsterpartiet, utan självklart Sverigedemokraterna - vårt lands växande folkrörelse. Kolumnens grövsta lögn kommer mot slutet:

"Sverigedemokraterna är ett extremistparti som inte bara vill begränsa invandring utan all social utveckling som skett de senaste 50 åren"

Det har jag aldrig hört att partiet vill göra, det är helt enkelt bara ytterligare ett desperat rop från den döende multikulti-ideologin. Och menar man verkligen att den nuvarande extrema invandringspolitiken är ett led i "social utveckling"? Vi talar nu om ett allt större inflytande från kulturer som inte bara ser tillbaka 50 år, utan snarare 1400 år...

"Tyvärr har de övriga partierna överlåtit hela invandringsdebatten åt SD."

Jaha, och vad ska de övriga säga? "Vi tycker att massinvandring från Mellanöstern och Afrika är bra därför att....därför att...öh, öppenhet och möten mellan människor...människosyn!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar