lördag 17 november 2012

"SD och Åkesson bedriver skrämselpropaganda"

Personligen känner jag mig mer än klar med filmklippshistorien. Samhällsutvecklingen går vidare, och den går inte åt rätt håll.

Jag brukar här efterlysa en höjd debattnivå och lite riktiga argument från våra motståndare, men jag blir alltid besviken. Det verkar viktigare för dessa mediepersoner och proffstyckare att positionera sig på den etablerade sidan, än att utveckla vad de faktiskt tror på.

På dagens Newsmill dyker så återigen ett inlägg upp mot Sverigedemokraterna.

"Flera studier pekar på att invandring leder till ökad handel med invandrarnas ursprungsländer."

Här tror jag att man försöker blanda bort korten rejält. Jag skulle vilja se den studie som visar att vi idag har en betydande handel med Afghanistan, Somalia och Syrien. Det ovanstående var dock åtminstone något som liknar ett argument för deras egen ståndpunkt - men sedan sänker man naturligtvis nivån ytterligare ett par snäpp:

"Att vara främlingsfientlig innebär i realiteten att man inte kan jubla när Zlatan, Alexander Kačaniklić, Behrang Safari osv gör mål för Sverige, eller då Loreen vinner schlagerfestivalen. Man kan inte heller njuta av thaimat, italiensk pizza, indiskt osv. Man kan inte njuta av att lyssna på Timbuktu, Laleh, Darin, Salem Al Fakir, Swedish House Mafia osv."

Det här är något vi ständigt hör, trots att det är rent nonsens. Även relativt homogena länder har idrott, musik och mat. Vi äter i Sverige även exempelvis sushi, utan att ha tiotusentals japaner här. Och när åt du senast på en somalisk restaurang? Det säger en del om hur mycket våra motståndare egentligen har funderat, när deras främsta argument för en exempellös asylpolitik ständigt blir "Zlatan"...

Egentligen skall vi vara glada varje gång vi ser en sådan här krönika. Det visar att vi har argumenten, har tänkt djupast, och att våra motståndare står fullständigt nakna. Kvar är endast deras drift att vara kvar i värmen hos de andra i det politiska och mediala etablissemanget.

1 kommentar: