fredag 16 november 2012

Ny kampanj från Jan Helin!


Som ni säkert märkt har det varit väldigt mycket SD den senaste tiden. Det började med ett par rekordnoteringar hos opinionsinstituten, vilket följdes av panikartad smutskastning från media. Sedan dök då det berömda filmklippet upp, vilket följdes av glädjeyra på de olika redaktionerna. En sak kan man iallafall konstatera - ingen kan nu vara okunnig om partiets existens.

Igår var det bland annat en debatt mellan Erik Ullenhag och Jimmie Åkesson, med Ulf Kristofferson som en mycket partisk programledare. Vid ett tillfälle försökte till och med Ullenhag och Kristofferson överrösta varandra i sina försök att besegra Åkesson. Jimmie gjorde dessutom något roligt; vid frågan vad han tyckte om en viss fotbollsmatch, där Zlatan gjorde mål, gjorde han en uppsluppen och relativt lång utläggning kring matchen och målen. Alla förstår att Kristofferson inte var ute efter detta, utan ville plocka fram den rejält uttjatade frågan om Zlatans svenskhet. Senare på kvällen gjorde märkligt nog Göran Rosenberg samma sak; ett klipp från en fotbollsmatch och frågan om Zlatan var svensk. Han hade dessförinnan frågot om Jimmie tyckte att Rosenberg själv var svensk.

Är det omöjligt för media att höja invandringsdebatten något?

Idag följer då de hundratals journalister, som lever på mångkulturvurmande och SD-hat, upp med sina förväntade krönikor.

Aftonbladet hoppas på en splittring av partiet, eller åtminstone att Jimmie Åkesson ska tvingas avgå. Här tror jag dock man förivrar sig rejält - vi har mer som förenar än som splittrar oss, och Åkesson är den idag absolut vassaste partiledaren. Det räcker att titta på något av de framträdanden han gjorde igår, för att se att han är vida överlägsen alla sina motståndare i media och politik.

Och nu blir det lite humor. Chefredaktör Jan Helin, ökänd för sin "vi gillar olika"-kampanj inför senaste valet, känner sig nu föranledd att start en ny kampanj: "Säg det du också: Det är ditt land". Den här nya kampanjen går ut på att visa att det här landet tillhör alla, och inspirationskälla är ingen mindre än pk-journalisten Lena Sundström. Man har dessutom lagt upp ett klipp där Jan Helin deklarerar att det är hans land - det måste ses - klicka här! Ni kan också skicka in ert eget klipp till Aftonbladet!


Krönika i GP

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar