fredag 9 november 2012

Ny PK-kampanj mot skolorna

Minns ni Bengt Westerberg? Just det, mannen som kallades "Vet Bästerberg", mannen som gav den politiska korrektheten dess mest motbjudande ansikte, mannen som var för fin för att ens sitta i samma soffa som Ny Demokrati.
 
Bengt Westerberg är idag 69 år, men korståget mot främlingsfientlighet går förstås vidare. I dag överlämnar Westerberg sin stora utredning om ett effektivare arbete mot främlingsfientlighet till integrationsminister Erik Ullenhag. Westerberg will satsa 650 miljoner kronor för att utbilda lärare om främlingsfientlighet:
 
"När en elev vill utmana och säger något rasistiskt vet lärarna ofta inte hur de ska hantera situationen. I Skolinspektionens senaste kvalitetsgranskning är det väldigt tydligt att de ofta inte tar det som utgångspunkt för att inleda en dialog, utan värjer sig"
 
Våra skolor saknar lärare, de saknar läroböckor och datorer, men det finns alltså 650 miljoner friska kronor att lägga på en PK-kurs! Det var länge sedan Sverige var bäst i världen, vi passeras snabbt av länder i Asien som förstår värdet av utbildning och arbete. Satsa gärna mer pengar på svenska skolan och se gärna till att utbilda fler ingenjörer, men ge fan i att indoktrinera våra barn för skattebetalarnas pengar!
 
 
 
 
1 kommentar:

  1. Ja, vad ska den stackars läraren säga när Muhammed skriker sitt rasistiska "svennehora" till Lisa?? Jag förstår att läraren blir mållös för att själv slippa att bli kallad rasist ....

    SvaraRadera