onsdag 21 november 2012

Till mina läsare


Min lilla blygsamma blogg startade som en ventil för mig; för att bemöta det offentliga Sverige, etablissemangets Sverige, det politiskt korrekta Sverige, det gamla förtryckar-Sverige. Eftersom Sverige är en demokratur, där det inte finns någon öppen, offentlig debatt, var jag tvungen att bearbeta min frustration på det här sättet.

Allteftersom, har jag fått en ansenlig mängd läsare, vilket gläder mig. Jag får även en del reaktioner, vilket är än mer glädjande. Jag vill härmed tacka de läsare, som uttryckt sympati och bidragit med sina egna tankar. Jag vill även tacka de liberala och socialistiska individer som hittat hit och kritiserat mina resonemang. Jag hoppas att ännu fler "motståndare" gör sig besväret att läsa här och kommentera. För det är debatten jag saknar! Jag vill förstå er!

När ni lämnar en kommentar, ange gärna någon form av alias, hellre än att stå som "anonym". Självklart får ni vara anonyma, men ett alias som "Bengt, 45" eller "Inbiten sosse" gör att det är lättare att skilja mellan vem som säger vad. Försök även gärna att använda en hövlig ton och saklig argumentation. Jag välkomnar alla typer av återkoppling, åsikter och tips.

Tobbe

2 kommentarer:

  1. Vad jag kan se så är det bara jag som hittills har stått för någon som helst kritik av dina resonemang, och gör det i egenskap av historiker, statsvetare och privatperson, ej som företrädare för liberalism eller socialism. Om du anser att mina argument härstammar därifrån så är det din uppfattning och det respekterar jag. Bara ett litet kungörande så att du vet vem du har att göra med. /Polyglot

    SvaraRadera
  2. Tack ska du ha, Polyglot - jag var faktiskt lite nyfiken på vem du kunde vara!

    SvaraRadera