onsdag 19 december 2012

Sebbe Stakset gäst hos regeringenExpressen kan idag berätta att råndömde artisten Sebbe Stakset kommer att delta som gästartist i regeringens framtidsseminarium. Förutom att bära t-shirten ovan, skrev Stakset på twitter att han ville "tortera ihjäl" Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson "med en avbitartång". Så sent som 2008 dömdes Sebastian Stakset till ett års fängelse för bland annat medhjälp till rån, häleri och vapenbrott. Totalt har han suttit fem år i fängelse.

Det här är sjukt på olika plan. Till att börja med, verkar det inte som att någon, i varken media eller ens regeringen, tycker att hot mot sverigedemokrater är något att alls ta på allvar. Det här handlar inte bara om en barnslig t-shirt - sverigedemokrater över hela landet utsätts för hot och riktiga attacker.

Sedan undrar man ju också hur man tycker att denne Stakset är relevant för regeringens framtidskommission. Man får väl se det som ett utslag av ärlighet att man ser individerna ovan som framtiden.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar