tisdag 29 januari 2013

Dagens citat II: Lars Alkner


"Attacken visar på bristen på sakliga argument när man ger sig på att stänga ner sidan"Mannen som klagar över bristen på sakliga argument är Lars Alkner, alltså samme man som skrivit en lång, idiotisk krönika om sverigedemokrater. Hans alster är tänkt som någon sorts ironi kring invandringskritik, och består i att ersätta invandrare, i meningar där han tycker de dyker upp, med sverigedemokrater. Hans egna sakliga argument innehåller bland annat nedanstående, och mycket mer av samma slag:

"När jag var ung var problemet hanterbart. De få Sverigedemokrater som fanns på 1990-talet var lätta att identifiera i sina bomberjackor och rakade huvuden. De kostnader som de medförde i form av polisingripanden och skadegörelse var inte större än att vi normala svenskar kunde dela på dem solidariskt via skattsedeln."
 
Och med dessa fyndigheter har han alltså desarmerat all kritik mot invandringspolitiken? Utgjorde de sakliga argument mot SDs politik?
 
Att han sedan, på grund av att deras hemsida gick ner några timmar, utgår från att det var sverigedemokrater i farten, är en annan historia.
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar