torsdag 3 januari 2013

Mark till Syrien för lite jihad



Expressen bjuder idag på ett intressant porträtt av en av dessa jihadister med svenskt pass som åkt till Syrien för att bedriva jihad. Det är dessutom en av hans fruar som övertygat honom.

"Min dröm är som varje muslims dröm – en islamistisk stat som utövar sharia" 

Mark får också några specifika frågor:

Hur ser ni på Talibanemiratet?
– Det är en vägvisare
Usama Bin Ladin?
– Vår schejk.
Ayman al-Zawahiri (al-Qaidas ledare)?
– Gud belönar honom.

Jag vill då ställa frågan som jag fortfarande inte fått svar på från vår elit:

Varför skall vi ha en muslimsk massinvandring, och vad är fördelarna med den?

Låt oss hoppas att Mark möter paradiset i Syrien. Ni kan ju tänka er hur många nya muslimer han tänkt producera här med sina två fruar.




1 kommentar:

  1. Det är främst judiska organisationer som tillsammans med andra minoriteter arbetat för mångkultur och massinvandring och 1965 blev lagen verklighet i USA och i Sverige 1975. Mångkultur och massinvandring bedrivs i alla länder där judar är närvarande och har politiskt inflytande (läs Nordamerika och Europa), utom i Israel som skall vara ett nationalhem för judar.

    Det är ett väl organiserat, väl finansierat och medialt resursstarkt internationellt särintresse med stort politiskt inflytande, uppebarligen.

    Anledningen är att man vill förhindra att vit kristen antisemitism uppstår igen som i Tyskland 1930-1945. Genom massinvandring av människor från fjärran länder med främmande språk, religion, kultur, etc skall det etniskt, kulturellt, språkligt, religiösa samhället upplösas. Tysk, Fransk, Svensk, etc nationalism skall förtryckas för att förhindra att majoritetsbefolkningen vänder sig mot minoriteter, etc.

    Det är därför som judiskt ägda media och anställda journalister hela tiden skönmålar massinvandring och mångkultur och svartmålar dess kritiker som rasister, främlingsfientliga, fascister och nazister.

    Här är en seriös hemsida som diskuterar judiskt politiskt inflytande i Europa och Nordamerika och hur arbetet går till:

    http://www.theoccidentalobserver.net/

    SvaraRadera