söndag 20 januari 2013

"Öppna gränser är vänsterpolitik"


Roya Hakimnia
Dagens arena fortsätter sin kampanj för att få ut Sverigedemokraterna ur riksdagen, "#sdurrd". Redan i första artikeln fick man ur sig järnrör och tyskt 30-tal, så nu återstår att se vilka fler tårtbitar som serveras.

Idag är temat att fri invandring är vänsterpolitik, vilket är märkligt med tanke på att man möjligen skulle kunna ha fri invandring om man raserade välfärdsstaten, och var och en var tvungen att försörja sig, men enligt denna artikel skall det också kombineras med en välfärdsstat. Hela inlägget är en uppvisning i verklighetsflykt.

"Visst, partier till vänster pratar om ”human” flyktingpolitik, men det skapar främst bilden av den gode Väst. Vad har hänt med visionen om en värld utan gränser och arbetare världen över förenen eder? I takt med att Sverigedemokraternas stöd ökar är det viktigare än någonsin att tala om öppna gränser. Rasisternas invandringsproblem finns för att gränser finns."

Det är alltså Karl Marx som visar vägen framåt. Dessutom skulle människors skepsis mot massinvandring försvinna, om man bara skruvade på den lite extra.

"Papperslösa finns redan här mitt bland oss, de bidrar till ekonomin, till att bygga upp det som vi kallar Sverige. Varför ska de inte ha rättigheter precis som vi andra? Dessutom, jag och de flesta av denna texts läsare kan resa fritt nästan inom hela världen, behövs det visum kan vi ofta köpa det på flygplatsen. Vi kan utbilda oss, semestra och utveckla oss genom att resa till utvecklingsländer. Inom Europa kan vi bosätta oss fritt. Varför är detta som är en självklar rättighet för oss, en utopi eller en katastrof ifall det ska gälla folk utanför Väst?"

Att det är illegala flyktingar som bygger upp Sverige skulle jag gärna ha en källa på. Resten är också nonsens; även människor från utvecklingsländer kan resa utomlands, såvida de inte bor i kommunistiska utvecklingsländer som Nordkorea, förstås. Varför inte hela världen fritt kan bosätta sig i Europa kan ju Roya fundera på själv ett tag. Inte ens den fria rörligheten inom EU är problemfri, vilket vi själva ser genom besök av romer från Bulgarien och Rumänien.

"Men fri invandring måste förstås komma i kombination med socialistisk politik. Fri invandring är enbart ett radikalt vänsterförslag om fackliga rättigheter och resursfördelning medföljer. Om de ”nya svenskarna” ska ta skitjobben som svenskarna inte vill ha, kan Centern lika gärna ha sin fria invandring för sig själva. Vi som invandrar är människor och inte vita människors slavar."

Ja, det låter ju verkligen som en genomtänkt utopi; fri invandring som sedan skall följas av resursfördelning. Vilka som skall betala för kalaset behöver ju en socialist inte gå in på; Roya själv är förstås statligt avlönad.

Redo för "resursfördelning"

För vad gör då denna människa som uppfattar sig som vita människors slav? Uppsala universitet berättar:

"Roya Hakimna innehar en 4-årig doktorandtjänst finansierad av Vetenskapsrådet vilken hon påbörjade hösten 2010. Hennes forskning fokuserar på telefonrådgivning ur intersektionalitets- och genusperspektiv med både kvantitativa och kvalitativa metoder till hjälp. Syftet är att öka genuskompetensen hos telefonsjuksköterskor."

Hon är alltså själv ett ganska bra exempel på resursfördelning till en människa från ett u- land. Jag har svårt att tänka mig något som bidrar mindre till Sverige än fyra års studier för att öka genuskompetensen hos telefonsjuksköterskor. För övrigt skulle nog gamla tiders plantageslavar vara glada om de istället hade fått sitta och pilla med genusperspektiv på dagarna.

1 kommentar:

  1. Världskommunismens öppna gränser bestod mest av pansarkolonner åt ena hållet och fångtransporter åt det andra. Finns det verkligen inga minimikrav längre på våra doktorander ?

    SvaraRadera