torsdag 7 februari 2013

Bosse Schön i farten igen
Bosse Schön är ytterligare en av alla dessa "journalister och författare" som försörjer sig på rasism, eller i Bosses fall, nazism. Han kallar sig till och med "nazistjägare", och nazister hittar han överallt; i kungafamiljen, Centerpartiet, SJ(!) och självklart, Sverigedemokraterna. I en artikel på Newsmill bjuder Schön på en fantastisk blandning av SD och gamla SS-veteraner. Nivån sätts direkt:

"Idag har Sverigedemokraternas riksdagsledamot Kent ”tack, gärna ett järn till”, Ekeroth säkert satt på sig de finaste gå-bort-kläderna han har i garderoben för att fira partiets 25 års-minne."

Det mindre fyndiga mellannamn han förser Kent med kan vi lämna därhän, men klädhånet handlar i detta fall inte om att de skulle vara inköpta på Dressman (vilket tydligen är väldigt pinsamt för dessa gåslever-socialister), utan har någonting med kängor och bombarjackor att göra:

"Idag uppvaktar jag Sverigedemokraterna med en minnesbeta – några rader ur min bok Svenskarna som stred för Hitler – så att de partimedlemmar, som har lika kort närminne som en guldfisk, förstår varför bomberjackor och marschkängor fortfarande står kvar längst in i garderoberna och varför vissa av medlemmarna är finklädda även till vardags."

Som vanligt kan vi konstatera att om man skall svartmåla SD behövs ingen nivå eller logik alls. Denna artikel spretar åt alla håll, och det är oklart vart Schön överhuvudtaget vill komma. Den handlar dels lite om Andra världskriget, sedan lite om svenska nazister under tidigare decennier, och på något sätt vävs även SD in.

Slutligen lyckas till och med samerna bli ett slagträ mot partiet:

"Jag vill också passa på att gratulera samerna som i dag firar sin nationaldag och samtidigt påminna om att vissa ”storsvenskar”, dåtidens Sverigedemokrater, en gång försökte utplåna samerna, Sveiges indianer, som folk och kultur. Den som vill veta mer kan läsa boken ”Den femtonde hövdingen” som kan finnas att köpa på nätet."

I verkligheten bildades Sverigedemokraterna 1988, men eftersom Schön måste få in både 1800-tal och Andra världskriget använder han uttrycket "dåtidens sverigedemokrater", som förstås kan stå för lite allt möjligt i historien som man ogillar.

Visst är det lätt att bli irriterad när man läser dessa alster, men egentligen skall vi nog vara glada att personer som Bosse Schön, Katarina Mazetti och Lena Sundström så gärna delar med sig av sin ointelligens och usla argument. Desto tydligare blir ju vår sidas överlägsenhet.3 kommentarer:

 1. man undrar vad vi sverigevänner gjort honom för att väcka ett sånt hat

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bosse Schön rör sig i stort sett obehindrat i vänsterkretsar, så det ligger i sakens natur, att han är sverigehatare.
   Började dock sin "karriär" som samlare av blankvapen från Tredje riket...

   Radera
 2. Bosse Schön är en märklig blandning av: dumhet, falskhet, okunskap, desperation, pengafixering och vänstervridning.
  Säkert har jag glömt några mindre smickrande egenskaper. Listan kan nog göras betydligt längre.
  Det räcker med att skumma igenom hans skitböcker, för att inse, att karln både är korkad, fantiserar friskt och ljuger som en häst travar. Han tycks även lida av förföljelsemani. Antagligen är inte hans tjänster särskilt efterfrågade, eftersom han ältar samma skit om och om igen. För varje gång han upprepar sig, kryddar han dock lite extra. Känner sig tydligen tvungen att hitta på nya "sensationer", för att verka intressant. Nu senast var det både han och extremkommunisten Stieg Larsson, som var måltavla för en (av Bosse Schön ihopfantiserad) släckning. Före detta WSS-mannen E.W. skulle ha givit "nynazisten" E.R. i uppdrag att likvidera herrarna Larsson och Schön.
  Tidigare nämndes inte Larsson av Schön, men nu försöker han (Schön) tydligen sola sig i Larssons glans. Vilket solbad...
  Detta skulle jag kunna skriva i stort sett hur mycket som helst om, men min tid är alldeles för värdefull, för att spillas på en sådan skitig råtta som Schön.

  SvaraRadera