torsdag 11 april 2013

Dagens citat: Stefan Löfvén


"Vi är väldigt tydliga på den punkten, är det några som står upp mot antisemitism och all form av diskriminering så är det vi."
Stefan Löfvén tar bladet från munnen, och med närmast muslimsk brist på självkritik, hävdar han att det är just (antisemiten) Ilmar Reepalus och (antisemiten) Omar Mustafas parti som står upp mot antisemitism. Nyspråk som vanligt alltså; krig är fred, frihet är slaveri.

Nyspråket når sedan en nästan komisk höjd, när Löfvén vidareutvecklar:

"Han har själv sagt att det var fel handlat, att han kommer att ändra på det och att han står upp mot antisemitismen"

Inte nog med att islamisten och antisemiten inte är antisemit, han står till och med upp mot antisemitism. På vilket sätt står man upp mot antisemitism genom att ständigt bjuda in personer för att predika antisemitism? Det sorgligaste är att det är fullt möjligt att Stefan Löfvén verkligen tror på Mustafas ord, som den naive kuffir och dhimmi han är.

Aftonbladet
SvD
DN
Fria Tider

2 kommentarer:

  1. Det är alltid ett jävla tjat om antisemitism och islamofobi för alla möjliga skitsaker, men sällan är det någon politiker som står upp mot alla Sverigefientliga krafter bland både judar, muslimer, marxister och liberaler. Stödjer man massinvandring och mångkultur så är man en fiende till Sverige och svenska folket.

    SvaraRadera
  2. Så fort en invandrare kommer in i ett parti ska rasisterna klaga, det är väldigt svårt att få in invandrare i de olika samhällsbärande benen, religion och militär/polis verkar fungera men media och politik där söker vi dem med ljus och lykta. I ett mångkulturellt samhälle tycker människor olika - lär er respektera det!

    SvaraRadera