tisdag 16 april 2013

Fina killar som hatar Front National


På denna blogg hyllar jag ju med jämna mellanrum Front National, presidenten Marine Le Pen och hederspresidenten Jean-Marie Le Pen. Dock delas inte denna entusiasm av alla, vilket vi kan se i nedanstående klipp med rapparen "Cortex". Låten heter kort och gott "Baise le FN", vilket jag är alltför välpolerad för att översätta, men ni kan säkert föreställa er vilket ord denne individ använder.

Jean-Marie Le Pen dyker själv upp då och då i videon (ex 3.29), och vid denna kontrast blir mina egna sympatier än tydligare. Jag låter tittarna själva välja i vilket Europa de vill leva; Cortex eller Front Nationals.
6 kommentarer:

 1. Jag får lust att vomera när jag ser dessa vaggande, rappande machomän. Deras beteende, uttryckssätt, ja allt är så stereotypt.
  De viftar med vapen och vill framstå som så manliga, men samtidigt gnäller och klagar de hela tiden på hur illa behandlade de är.
  Om de vore manliga män skulle de skapa ett liv för sig och sina familjer. För barn i mängd har de flesta av dem. Istället är det bara yta och attityd som gäller. Fy f*n!
  Ursäkta mitt utbrott, men jag är så trött på allt. På ytligheten, åtbörderna och bristen på verklig moral.

  SvaraRadera
 2. Japp. Du får trösta dig med att det snart är fredag igen, och dags för ett nytt "Journal de bord de Jean-Marie Le Pen"... ;-)

  SvaraRadera
 3. Förresten, Anna, du missade väl inte avsnitt 315? Fick ingen kommentar från dig...

  SvaraRadera
 4. Lena : Tack för alla fina översättningar som du gör. De här stollarna i klippet är fullständigt patetiska, stora, fullvuxna individer som rappar, hoppas de åker ut ur Frankrike och tvingas att jobba med att bygga upp i sina hemländer.( Även om de är födda i Frankrike så är deras rötter någon annanstans). Annars kan de göra det som titeln på rapplåten handlar om, förslagsvis med varandra.

  SvaraRadera