onsdag 22 maj 2013

Dagens hyckleri: Åsa Romson (mp)
"Det är ett misslyckande att vi har förorter i Sverige som brinner"

Åsa Romson är alltså språkrör för Miljöpartiet, som vill ha en helt fri invandring, och dessutom fått igenom en uppgörelse med Alliansen för att skruva på kranen lite extra.

"Jag tror inte det finns någon som säger att Husby har fått del av välståndet i Sverige de senaste 20 till 30 åren"

Ursäkta? Är det några som fått del av välståndet är det väl just majoriteten av de boende i Husby? Romson förklarar alltså att inte någon har fått något av svenska staten, och kan dessutom precisera denna osolidariska situation till de senaste 20-30 åren.

SVT
SvD

3 kommentarer:

  1. Det är ändå skönt när dom gör så vansinnigt verklighetsfrämmande uttalande som dessa, då det blir uppenbart för precis vem som helst just hur vansinnigt verklighetsfrämmande dom faktiskt är.

    SvaraRadera
  2. Romson menar naturligtvis att jämförelsevis,med en person som genom eget arbete skaffat sig en civilingejörsexamen ock därefter välbetalt jobb,som ger honom möjlighet till 5 miljonersvilla i Bromma,2 bilar BMV ock mersa,så är det orättvist att en somalie direkt från lerhyddan i somalia,inte får samma standard från första dagen i Sverige!Vi är ju alla lika mycket värda,ock har samma rättigheter?

    SvaraRadera
  3. Är det några som fått sin standard höjd de senaste 20-30 åren så är det väl de boende i Husby !? Direkt från lerhydda till 4-rumslägenhet med alla kostnader betalda av svensken och utan att behöva arbeta.

    SvaraRadera