tisdag 14 maj 2013

Erik Ullenhags miljonutdelning
Trots att den enorma invandringen beskrivs som en stor tillgång och individerna som resurser, går det inte särskilt bra för de städer och stadsdelar där dessa människor slår sig ner. På svenskt nyspråk kallas dessa för "svaga" eller "utsatta" områden. Hur man kan bli utsatt genom att utsättas för resurser och berikning är mer oklart.

Erik Ullenhag skall iallafall nu dela ut 100 miljoner till 15 av dessa "utsatta" stadsdelar. Personer med öppna ögon förstår naturligtvis att det inte finns några pengar i värden som kan göra någonting positivt av Sveriges destruktiva politik. Faktum är att till och med ökände Daniel Swedin idag skriver kritiskt om detta stöd, dock förstås ur ett socialistiskt perspektiv, som ungefär menar att utanförskapet är resultatet av orättvisor i allianspolitiken. Hans avslutande mening ligger det dock lite sanning i:

"Ullenhags pengar är som en blomspruta mot en eldsvåda."

Man skulle kunna lägga till att Ullenhag dessutom ser till att fylla på rejält med bensin.

Jag har funderat lite på det här pratet om segregation. Visst, det är sant att det i de flesta svenska städer har skapats områden som är mer invandrartäta än andra. Men vad är alternativet? Jag kan föreställa mig tre varianter:

1. Som nu. Man sprider ut dessa individer över alla städer, men lägger sig sedan inte i hur dessa fördelas över olika stadsdelar.

2. Minimal segregation. Man ser till att köpa loss villor i de fortfarande svenska områdena i ett försök att maximalt blanda upp de boende. Det skulle möjligen vara en dröm för de mest fanatiska multikulti-vurmarna, men skulle bli fantastiskt dyrt, samtidigt som vårt samhälles elit, även om de predikar mångfald, självklart inte vill bo så själva. Vidare så skulle pursvenskarna fly dessa områden, alldeles oavsett hur fina husen är eller hur naturskön omgivningen är.

3. Maximal segregation. Man avsätter ett område i Härjedalen där man bygger en miljonstad som man kan fylla med flyktinginvandrare. Problematiken försvinner visserligen från svenska ögon, men detta område skulle förstås bli extremt fattigt och våldsamt, och skulle kräva rejäla miljardbetalningar årligen för att ens hållas flytande.Min poäng är att det inte går att skapa ett land utan segregation med det inflöde vi har idag. Det handlar inte om pengar, det handlar om inflödets volym. Sjuklövern tycker att de har kommit på ett genialt drag mot Sverigedemokraterna när de beskyller dem för att sakna integrationspolitik. Själva står de alltså utanför huset och pumpar in vatten, och skäller på Jimmie Åkesson för att han inte torkar upp därinne. Jag skulle vilja att Åkesson, varje gång han får frågan om partiets åtgärder för integrationen, helt enkelt nämner den helt avgörande; stoppa invandringen.

Sedan säger det en hel del om vilka grupper vi tar emot, när det behövs så fantastiskt mycket insatser för integration. Skulle vi tagit emot bättre grupper, skulle det inte behövas någon integrationspolitik överhuvudtaget. Individen som kom till Sverige skulle själv se till att lära sig språket och skaffa en försörjning. Skulle Rosengård eller Hammarkullen istället fyllts med islänningar och tyskar skulle områdena blomstra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar