tisdag 14 maj 2013

"Har du inte hamnat på fel sida jordklotet?"
Ovanstående är vad Christer Wikström (sd) skall ha frågat en niqab-draperad kvinna i en butikskö. Och det har hon ju uppenbarligen. Jag har svårt att tänka mig något tydligare tecken på att man inte har i detta land att göra än just en niqab. Jag kan erkänna att jag själv vid ett par tillfällen konfronterat niqabister.

Jag menar alltid att vi inte skall vända vår frustration över Sveriges politik mot de individer som kommer hit, utan mot det medie- och politikeretablissemang som är ansvarigt. Niqabister utgör dock ett undantag. Väljer man själv att så tydligt uttrycka sitt hat och förakt mot landet man befinner sig i, bör man kanske bosätta sig i ett land som är mer anpassat för islam, mord och stympningar. Niqab är nämligen inte någon sorts uttryck för en personlig fromhet, utan en uppvisning av ens islamism, en ideologi vi inte vill ha här. En person som går omkring med hakkorsprydd t-shirt skulle antagligen få en mängd negativa reaktioner. Det bör niqabister också få.

Samtliga medier har förstås lyft händelsen:

GP
Aftonbladet
Expressen
DN
SvD

Jag tycker att Christer Wikström visade civilkurage. Det är just bristen på ett sådant civilkurage som gör att utvecklingen ser ut som den gör, och att vi kommer att gå under med en suck.
Kom igen nu svenskar, gör lite motstånd mot koloniseringen av vårt land!

6 kommentarer:

 1. Alltid lika underbart att gå in på din sida och upptäcka något man inte läst förut. Din blogg är ett ljus i mörkret. Alltid välskrivet och välformulerat, vilket tyvärr inte kan sägas om alla Sverigevänliga bloggar.

  SvaraRadera
 2. Tack ska du ha! Så länge jag har läsare så tänker jag kämpa på...

  SvaraRadera
 3. Här håller jag inte med dig Tobbe. Möjligheten finns ju att kvinnan ifråga av sin make/familj TVINGATS bära niqab. Då plågar man bara en redan plågad människa utan att något gott kommer ut av det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår din poäng, men jag tycker nog ändå att en reaktion är sundare än ingen reaktion. Självklart skulle familjen inte kommit hit från första början.

   Radera
 4. Intressant att studera rubrikerna. Aftonbladet är inte oväntat värst. TT verkar ha satt rubrikerna åt GP, SvD och DN, varav de två förstnämnda har kortat ner den lite. DN har i alla fall den goda smaken att ange källan (TT); det gör inte GP. Expressen är som vanligt den mest "moderata" i invandringsdebatten; där kanske man äntligen börjar fatta ngt

  GP: SD-politiker utreds efter överfall
  SvD:SD-politiker utreds efter överfall
  DN: SD-politiker utreds efter överfall på beslöjad
  Aftonbladet: SD-politiker utreds för angrepp mot kvinna i burka
  Expressen: SD-politiker i bråk med kvinna i burka

  DT: SD-politiker retade sig på kvinna i burka
  http://www.dt.se/nyheter/borlange/1.5873458-sd-politiker-retade-sig-pa-kvinna-i-burka

  DT: "Plötsligt slog han mig i ansiktet" Kvinnan berättar om bråket med SD-politikern
  http://www.dt.se/nyheter/borlange/1.5875650--plotsligt-slog-han-mig-i-ansiktet-
  -"Jag ramlade och ropade på hjälp. Men ingen vågade ingripa" Klart ingen vågade ingripa; då kunde man ju blivit anmäld för nåt - ofredande t ex

  VÄLKOMMEN TILL BORLÄNGE!

  Utredningsledaren borde läsa på om "hets mot folkgrupp"; att fälla bryska kommentarer om någons klädsel eller hemland måste väl på sin höjd vara ofredande. Och att SD skall utesluta ngn för ofredande borde vara uteslutet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Instämmer! Det borde vara uteslutet

   Radera