torsdag 9 maj 2013

Miljöpartiet skall uppfostra britterna
Miljöpartiet förefaller ha drabbats av ett svårt fall av hybris, för nu känner man att man är för viktiga för att begränsa multikulti-vurmandet till Sverige. Man har nämligen upptäckt invandringskritiska strömningar i Storbritannien, och vilka kan vara bättre skickade att åtgärda dessa obehagliga strömningar än skönandarna ovan? Figuren till vänster är Maria Skallin, "språkrör MP London", figuren till höger reservspråkröret Anders Wallner, senast uppmärksammad då han vågade sig ut i en mångkulturell förort och blev knivrånad.

"I eurokrisens spår prövas solidariteten. Med hög arbetslöshet och ökande klyftor i många medlemsländer är det lättare för högerpopulistiska krafter att spä på misstänksamhet mellan grupper. Det är ingen slump att främlingsfientliga krafter med nationalistiska argument om stängda gränser vinner mark i länder med stora ekonomiska problem.
Även i Storbritannien förs en starkt EU-kritisk debatt parallellt med växande främlingsfientliga strömningar. I de lokalval som hölls runt om i landet i torsdags gick invandrings- och EU-fientliga UK Independence Party (UKIP) starkt framåt. UKIP – som kallar klimatförändringarna för ”grönt struntprat” och profilerar sig mot invandrare som de menar stjäl jobb och utnyttjar välfärdssystemet - vill att Storbritannien omedelbart ska lämna unionen och frysa all invandring under fem år."

Självgodheten hos dessa människor verkar inte känna några gränser. Borde de inte åtminstone fundera på om britterna kanske har rätt att själva avgöra sina samhällsfrågor? UKIP har fler anhängare än svenska Miljöpartiet, så kanske borde UKIP sätta upp ett kontor i Sverige, för att motverka de folkfientliga strömningar som härjar här?

Aftonbladet

2 kommentarer:

  1. Skönandar är en för snäll beskrivning av de 2 verklighetsfrämmande mupparna,fri invandring ock antivåldsförsvar säger det mesta om Mp,att de har uppemot 10% av väljarkåren i stöd,gör mig deprimerad över tillståndet iväljarkåren!

    SvaraRadera
  2. Lars Andersson9 maj 2013 14:14

    Sveriges dårar röstar på utopiska MP och V. Nedläggning av industrin och massinvandring är den destruktiva politik dessa utopiska partier vill föra.

    SvaraRadera