torsdag 23 maj 2013

Och där kom den...tack Oisin.
När olika motbjudande konsekvenser av mångkulturen dyker upp, finns det en sak man kan lita på; förr eller senare kommer någon av de ökända pk-krönikörerna säga att det egentligen är någonting svenskt. Det må handla om slöjor eller hedersmord, men slutsatsen är alltid att svenskar är precis likadana, troligen värre. Man kan få intrycket av upplopp i Husby, Paris, London och Bryssel att det har en koppling till folk ifrån Mellanöstern, men Oisin Cantwell vet att förklara:

"Upplopp är en gammal svensk disciplin"

I verkligheten bränner ju förstås inte svenskar bilar vare sig här eller utomlands, så Oisin får använda sig av en annan klassiker; att gå tillbaka i historien till exempel som helt saknar relevans.

"År 1743, 162 år innan staten genom ett riksdagsbeslut tog över Järvafältet, bröt till exempel "Stora daldansen" ut. Män ur dåtidens underklass i socknarna runt Siljan tröttnade på krig och orättvisor och tågade mot Stockholm, där de snart jagades på flykten. 
1800-talet plågades av bland annat Elefantupploppet i Skänninge.  Allmänheten bjöds 1806 in till ortens rådhus för att titta på det exotiska djuret, men köerna blev så långa att folk började kasta sten på fönstren.
Borgmästaren tvingades skadad fly och upprorsmakarna tilltvingade sig gratis föreställningar."

Ja, efter Oisins förklaring för oss andra obildade, är det väl bara att köra på med en rejäl införsel från Mellanöstern och Afrika, eftersom det inte finns några kulturella skillnader. Dock har Cantwell missat att det inte heller finns någonting svenskt, bortsett från barbariet då, vilket vår egen statsminister förklarat för oss. Det är ju just därför som det tydligen är så viktigt att fylla på med dessa nya kulturer, så att vi kan bli av med vårt eget barbari. Slutligen är det lite intressant att personer som är så ytterst känsliga för kritik mot islam eller massinvandring, aldrig har några problem med att förse den svenska etniciteten med olika negativa egenskaper.1 kommentar:

  1. Snalla, kan man slippa bli hatad bara for att man kallas Svensk eller svenne. Vi knegare och pensionarer skanker ju bort var historia om vi later darar bedriva nathat i sk respekterad media.Finns det nagon storre nihilist an oisin.Han och fler,i ledare,fullstandigt hatar allt som kan likna karlek.Karleken till vara gamla som slitit for oss. Journalister liksom oisin kampar for sig sjalva som en grupp. En alldeles egen liten akademisk Elit som snackar skit sa det stanker om det.Jag tycker oisin har gatt for langt och jag ar inte ens muslim.

    SvaraRadera