torsdag 23 maj 2013

Åkesson mot Reinfeldt om Husby


Klarsyn från Jimmie Åkesson, pinsamma floskler från Fredrik Reinfeldt. Från statsministerns frågestund, varsågoda:


10 kommentarer:

 1. Hos Nordegren & Epstein i P1 fick vi höra en ganska vettig analys av Patrik Pelosio idag:

  http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=4058
  http://sverigesradio.se/topsy/ljudfil/4568250.mp3

  Börjar ca 06:30 i programmet

  SvaraRadera
 2. Varför ska någon visa förståelse för, och kärlek till, dessa människor?
  Och; blir kriminella araber laglydiga och trevliga svenskar om några mindre kriminella araber tar en promenad i kvarteret?

  SvaraRadera
 3. Va, va, va ?? Mer och mindre kriminella araber ? Mer eller mindre kriminella SD:are !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och så kom en liten analys från vänster igen. De ser alltid ut som ovan; något litet skällsord, kanske en svordom, ett par meningar utan någon som helst argumentation.

   Radera
  2. Bra svar! Smålog när jag läste det, finns en hel del sanning i detta om kriminella SD:are! Dessutom gjorde Reinfeldt bra ifrån sig på det sista klippet.
   Undrar också hur en polisstyrka kan skjuta en gammal man till döds i Husby, känns inte som det var befogat!

   Radera
  3. håller med Tobbe, en vänstersak har sagt sin mening, alltså en massa galimatias, skitsnack. Men sådana är vänstern, tar till stenar foer att dom saknar foermåga att debattera och framfoera sakargument, kanske foer att dom inte vet hur man goer, om man ska dra paraleller med hur vänstern beter sej på demonstrationer. stackare att vara så korkade.

   Radera
  4. Haha! Snacka om att vara insnöad i sin egen konservativa fantasi. Alla som inte tycker som du är kommunister. Tycker man annorlunda har man dåliga argument osv... Klappa er om ryggarna ni i er villfarelse att Sverige kan återgå till vad det var på 20-talet. Kan ge mig fan på att ni är religiösa också.

   Radera
 4. Analyserna fran Londonupplopen ar val ratt talande: for mycke invandring av icke europeiskt folk vilket leder till ett splittrat ej enhetligt samhalle. Folks beroende av staten, bidrags ideologin. Manniskor lever pa bidrag och har ingen som helst vilja att ens forsoka ett ta hand om sig sjalv - allt ar samhallets fel.
  UK svar, extrem minskning av icke europeisk invandring( jaga fram olegala och skicks hem dem) och hard minskning av bidrag = jobba skall lona sig och bidrag later dig overleva men inte mer.

  SvaraRadera
 5. Rätt beklämmande med en statsminister som står och raljerar i talarstolen, när ett så viktigt ämne debateras

  SvaraRadera
 6. det är egentligen fantastiskt att ha en s.k. statminsister som inte har den foermågan att kunna lyssna när någon ställer frågor. Han hoer, men han lyssnar inte. Därav blir det heller inte några som helst svar på sds frågor. Reinfeldt slingrar sej värre än den värsta orm när han pratar på med sina floskler som han hävt ut sej nu i 7 år. Att han inte fattar vad problemet är, eller inte vill fatta, foerstår jag när jag lyssnar på honom. Det är en skam foer en demokrati att ha en statsminister som bryr sej mer om fotboll än vad som händer i landet med befolkningen. Men det visar ju också vilken intelligensnivå han ligger på. Ett IQ under normalt är ju helt klart att han har.

  SvaraRadera