onsdag 29 maj 2013

Önsketänkande från Anders Lindberg


Händelserna i Husby diskuteras av den borgerliga debattören Alice Teodorescu, islamisten Mehmet Kaplan och pk-krönikören Anders Lindberg. Den sistnämnde får frågan om upploppen kommer att gynna Sverigedemokraterna. Istället för att göra en ärlig analys, säger han helt enkelt det han hoppas på, sett genom rejält rosa pk-glasögon.

Både politiker och journalister tycker att de har kommit på något genialt när de hävdar att SD inte har någon integrationspolitik. I själva verket är det endast SD som har ett effektivt förslag för att förbättra integrationen; nämligen att stoppa den fortsatta invandringen. Lindberg säger även att SD inte vill att människor skall leva tillsammans, när det i verkligheten endast är SD som har en politik som gör det möjligt för människor att leva tillsammans här även i framtiden.



För att avsluta med lite humor, kan vi notera att Kaplan har lärt sig ett nytt ord, som tydligen går att använda i alla sammanhang, ungefär som att "smurfa". Och nej, Mehmet, moskéer är ingen god kraft.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar