lördag 11 maj 2013

Tandläkaren och raschocken
Erkänn att ni rycker till lite inför denna bild. Varför det? Den visar helt enkelt en tandläkarpraktik i Schwäbisch Hall i Tyskland.

Anledningen till att vi reagerar inför denna bild är naturligtvis att man i dagens Västeuropa inte längre kan visa en bild med endast etniska västereuropéer, lika lite som vi kan ha en blond lucia i Sverige. Ingen skulle reagera på om en bild av en kinesisk tandläkarpraktik visade kineser, eller en nigeriansk dito visade afrikaner. Att denna bild väcker sådan uppmärksamhet säger fantastiskt mycket om det mentala tillståndet i Västerlandet, där befolkningens självförtroende är i botten, och självförnekelsen ständigt firar nya triumfer.

Varför är ovanstående bild chockerande? Varför är det omöjligt att ha en blond lucia i Sverige? Varför måste det ständigt påminnas om att det inte finns några svenskar, eller att Sverige tillhör alla, när detsamma aldrig hörs om exempelvis kurder?

Jag vänder mig inte alls emot att ett företag naturligtvis kan ha anställda av alla möjliga etniciteter. Jag vänder mig emot att just Västerlandet, och endast Västerlandet, ständigt förnedrar sig självt och arbetar för sin egen utplåning. Bilden ovan borde inte vara mer stötande än en bild på enbart kineser eller afrikaner.

11 kommentarer:

 1. Jo, jag ryckte till - för det är väldigt vackert. Vackra glada vita människor utan en icke-vit i sikte. (mycket ovanligt idag) Man blir glad av sådana bilder..

  SvaraRadera
 2. Som jag tror du redan vet om, andra världskriget och skuldbeläggningen att vita människor som offentligt är stolta över sitt ursprung egentligen är Nazister med intentioner på att utrota judarna ur världen. Det är väl det lite enklare alternativet. Ett ytterligare svar på denna fråga lär väl vara: västvärldens enastående tolerans vilket ständigt visar sig i hur synd det är om hela världen, och även här - västvärlden suger ur afrika, utnyttjar kineser och i synnerhet befolkningen i asien för sin materiella konsumtion.

  Var det svar på tal?

  SvaraRadera
 3. Japp, jag vet. Det är det som är fel. Visst, Europa har koloniserat och krigat, men det har många andra folkslag också...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig i fullo. Men, blicka österut. Ryssland och dess envåldshärskare Putin ger inte vika, de har stark armé och tummar inte på nationen. De tillhör även den vita rasen. De har inte heller haft det välståndet som vi har haft, men de är på god väg (liksom Kineserna) att skaffa sig en riktigt fin framtid om låt säga 20-50 år. Medan vi svenskar, som du har konstaterat outtaligt många gånger, faktiskt inte vill se nationen lysa, utan faktiskt skära ned på välfärden.

   Radera
 4. Jag reagerar bara på att dr Klaus anställt snygga, unga tjejer. Lite väl snuskgubbe eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kvinnor är väl överrepresenterade inom tandhygienistyrket, dock är nog tandläkaryrket mer jämställt.

   Radera
  2. Tja, tydligen är han rejält fullbokad numera iallafall...

   Radera
  3. Dr Klaus verkar vara bara lite äldre än sina tandsköterskor,jag däremot är i åldern snuskgubbe,som hyllar alla kvinnor unga som äldre!Är han fullbokad,så synd....

   Radera
  4. Det är väl inte snuskigt att vara en vacker blond kvinna, eller? Karln har ju god smak, inget fel med det.

   Radera
  5. Nä det är inte snuskigt att vara en vacker, blond kvinna men det måste vara väldigt tråkigt att bli anställd bara på de premisserna. De skulle kanske kunna vara syskon? Som Partridge-family men med borrar istället för instrument.

   Radera
 5. Blonda, blåögda, ljushyllta och rakhåriga människor utgör 2% av jordens befolkning. Samtliga dessa egenskaper är recessiva. Vilka arvsanlag är alltså mest skyddsvärda om vi vill befrämja mångfald?

  SvaraRadera