måndag 1 juli 2013

Dagens nonsens: Annie Lööf


Eftersom det endast är arbetslösa och bittra unga män i bruksorter som röstar på Sverigedemokraterna, har Annie Lööf nu kommit på ett genialiskt drag för att eliminera detta stöd. Hon kommer helt enkelt att skapa jobb på dessa platser, så att dessa unga män blir lyckliga igen och kan omfamna det mångkulturella projektet som sig bör. Att Sverigedemokraterna i verkligheten omfattar var tionde svensk och att politikerna knappast kan "skapa" några riktiga jobb, är fakta som inte besvärar henne. Munnen går på autopilot i vanlig ordning.

Kommer Sjuklövern någonsin förstå att invandringskritiken är grundad på en ordentlig analys och funderingar kring hur Sverige skall se ut i framtiden?

4 kommentarer:

 1. Det är ju snarare på att man (jag iaf) tappar kusten att jobba i detta knasiga land och allt fler tankar ägnas åt flykt och självförsvarsfrågor.

  /M

  SvaraRadera
 2. Det är ju bra att Annie tänker ordna jobb på andra orter än Stockholm, men att hon gör detta för att motarbeta SD låter ju verkligen knasigt ! Borde hon inte göra detta av omsorg om de orter det handlar om och deras befolkning ?

  SvaraRadera
 3. Ytterligare ett bevis på att Sverigedemokraterna är bra för Sverige: 25 000 nya jobb för att komma åt SD. Tänk om inte SD fanns..

  SvaraRadera