onsdag 31 juli 2013

Hösten 2013: Framtiden tillhör oss!


 
Som mina flitiga läsare vet, kommer jag de följande veckorna att ha fullt upp med andra åtaganden, bland annat skrivande för andra forum. Framför allt kommer jag dessa dagar inte hinna plöja igenom regimmedia eller bemöta dess lögner och förvanskningar.

Med anledning av att augusti inleds imorgon, vill jag dock lägga upp en liten hösthälsning och påminna om att vi har spännande tider framför oss.

I Sverige har vi om ett år riksdagsval och nästa år går även hela Europa till valurnorna för att välja sitt parlament. Vi kommer med all sannolikhet att se en flodvåg av nya EU-kritiska och nationalistiska ledamöter från hela unionen. Jag har mycket svårt att se hur de nationella och folkliga rörelserna skulle kunna förlora. Man kan ofta önska att man levde i en liberal fantasivärld, där vi alla kommer att uppgå i en lycklig regnbågsfamilj, då alla världens folkslag samlas i Europa för att skapa välstånd och kontinentens miljoner muslimer omfamnar sina nya länder och respekterar deras befolkningar. Som varje intelligent och upplyst individ förstår, kommer detta inte att ske och sker inte heller idag.

De kommande åren kommer vi dessvärre att se allt större spänningar och allmänt sönderfall. Dessbättre reser sig de europeiska folken ett efter ett. Vår sida skapar inte dessa motsättningar; vi har i åratal just varnat för dem, ty de är oundvikliga. Europa består av tusenåriga nationer och dessa nationer och kulturer står nu inför ett verkligt hot att utplånas. Jag är dock övertygad om att hoppet inte är ute, utan att ett folkligt motstånd över hela kontinenten kommer att svepa undan de ruttnande eliterna, som förlorat all legitimitet och initiativkraft.

För vad skall de nu göra? Modern teknik har gjort att informationsflödet är friare än någonsin och motbilder ytterst lättillgängliga för den intresserade medborgaren. Samtliga skällsord har sedan länge förlorat all betydelse. Vem vet vad ”rasism”, ”främlingsfientlighet” eller ”människosyn” betyder? När makten i en slutlig desperation är tvungen att stämpla ett svenskt parti med det nyligen uppfunna ordet ”extremrasistiskt”, bevisar de att de uppenbarligen har använt ordet ”rasism” till den grad att det inte längre kan användas för att demonisera en motståndare.

Möjligen tror varje generation att den står för någonting nytt och troligen känner varje rörelse att den står inför ett genombrott. Vi kan dock titta på hur utvecklingen ser ut, där folkliga rörelser ständigt går framåt och i många länder är, eller är på väg att bli, de största partierna i sina länder. Svenskarna kan mycket väl bli de sista som vaknar, då vi av tradition är ett auktoritetsbundet folk. Vi blev protestanter när kungen sa att vi skulle bli det och vi är idag multikulturalister för att vår regering och media säger att vi skall vara det. Här har vi oppositionella ett ansvar; om tillräckligt många kämpar för vår sak och gör motstånd mot den destruktiva politiken, kan till slut de sista slumrande svenskarna öppna ögonen. Ni som redan ser vart vi är på väg, gör vad ni kan för att försvara ert land. Berätta öppet för alla som ni känner var ni står, vad ni oroar er för, och att ni väljer att rösta på SD, SvP eller var er preferens nu befinner sig. Glöm inte att personer som Ullenhag, Reinfeldt och Helin är spöken från en snart svunnen tid, som kommer att dömas hårt av historien.

Framtiden tillhör oss!


7 kommentarer:

 1. Tack för att du finns!

  SvaraRadera
 2. Det värmer! Tack själv för att du finns och läser! Vi blir allt fler och har ingenting att skämmas för.

  SvaraRadera
 3. Kanonbra skrivet.
  TACK!

  SvaraRadera
 4. Glöm inte kyrkovalet 15 september i år! Blir startskottet för SD:s segertåg genom valen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes,
   missa inte detta!

   Radera
 5. Hoppas du snart är tillbaka. Du behövs! Speciellt uppskattar jag att du kan informera om vad som händer i Frankrike. Ska bli mycket spännande art följa utvecklingen under hösten och 2014.
  Ha det bra!
  Majalisa

  SvaraRadera
 6. Vi har högt ställda förväntningar på kommande val. Förra året i juli månad hade SD 6,6 % i genomsnitt om man sammanställer opinionsintituternas mätningar. Kommande valsiffra på 18 % för SD:s del, Är det en omöjlighet? Jag tror så icke. Hoppas på upp mot 20 % nu!

  Heja Sverige och heja Tobbesvensk! :)

  Glad sommar allihopa, känn er som hemma i vårt älskade Sverige!

  SvaraRadera