måndag 1 juli 2013

Jimmie Åkesson till attack mot medierna


I Almedalen blev idag Jimmie Åkesson intervjuad av Aftonbladets Lena Mellin och Karin Magnusson. Jag förväntar mig förstås aldrig någon särskild briljans från tidningen ifråga, men jag blev förvånad över hur usla de faktiskt var.

Uppenbarligen hade de från början skrivit ner en mängd frågor om Avpixlat som de uppfattade som vassa. Jimmie Åkesson förklarade dock redan från början att partiet inte har någonting med sajten att göra, men att han inte tyckte att Kent Ekeroths kontakter var särskilt anmärkningsvärda. En kompetent journalist skulle då kommit med en ny vinkel, eller gått vidare till ett annat ämne, men de två damerna fortsatte helt enkelt mala på om olika aspekter av Avpixlat, som om ingenting hade hänt. Vid flera tillfällen kan inte Åkesson låta bli att skratta till åt den löjliga situationen.Aftonbladet


7 kommentarer:

 1. Lena Melin är ABSURD!!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det här klippet visar på en av de stora fördelarna med yttrandefriheten som sällan tas upp. Nämligen att onda människor får möjlighet att visa upp hela sin ruttenhet och nedrighet på en större scen. Tänk om de här personerna hade haft censorer som tillrättalagt och friserat innan materialet släpptes? Det är ju fantastiskt att de får möjlighet att ge oss den osminkade bilden!

  SvaraRadera
 3. Ja jag såg det där och NJÖT!
  /Emil

  SvaraRadera
 4. Det här är alltså två ledande personer på en av Sveriges ledande morgontidningar. Hjälp!!

  Webb-TV blir nog "fulmedias" död

  SvaraRadera
 5. Det ar oerhort skrammande att se pa vilket satt Sveriges journalister pa en Svensk etablerad tidning uppfor sig. Detta ar overkligt. Det ser ut som det gor for en fader i samtal med feminister inom socialforvaltningen i en vardnadstvist. Ett oerhort oversitteri i form av ett totalt ointelligent argument som ar falskt och upprepas i ett mantra. Vem i h-e laser dessa kvinnors kaserier. Absolut inte en hart arbetande Svensk man i alla fall. Feminismen och dessa kasorer har en intelligems som i denna debatt visar sig sa lagt en varelse kan komma. Ett barn pa dagis kan argumentera battre en dessa 2 kvinnor. Andock kraks dessa kasorer ur sig dag efter dag i Svensk media. Spydigheterna fran dessa individer, OBS ej journalister, visar inga granser. Aftonbladet....RESPEKT for H-E. Jan Hellin...SKAMS GUBBE...SKAMS.

  SvaraRadera
 6. Precis när man trott att botten är nådd avseende svensk "journalism" uppvisas nya oanade bråddjup. Skulle varit komiskt om det inte var såpass absurt. Om det ligger till som ibland sägs - vi har den statsmakt/media vi förtjänar, så undrar jag om vårt nuvarande Sverige är ens värt att räddas.

  SvaraRadera
 7. Lena Mellin svarar själv på sina frågor till Jimmie när svaren inte blir dom önskade, tecken på sinnessjukdom? Att sitta på kammaren och skriva går bra men att delta i en "dogfight" kräver sinnesnärvaro och ett skarpt intellekt. Tanten blev ju fullständigt överkörd. Ska Aftonbladet släppa ut hjärntrusten i framtiden så får man nog se till att dom tränar upp sina förmågor, om det går, annars blir det bara pinsamt.
  //Assar

  SvaraRadera