lördag 17 augusti 2013

Dagens citat: Mona Sahlin

"Jag hoppas hon tar guld, men hon är redan en vinnare i mina ögon"I Mona Sahlins bisarra värld räcker det med att måla naglarna för att bli en vinnare och följaktligen bara måste ju Emma Green Treraro få guld. Eftersom Mona själv är en förlorare på de flesta plan, ser hon här sin chans att själv måla naglarna och varskor naturligtvis medierna, så att vi dödliga kan ta del av ett antal bilder från den viktiga protesten. En mer meningslös och patetisk aktion är svår att föreställa sig. På vilket sätt påverkar dessa naglar situationen för homosexuella i Ryssland? Vet Mona Sahlin själv hur denna situation ser ut eller hur Rysslands lagar är formulerade? Naturligtvis inte, men för Mona Sahlin är allting som doftar mångkultur eller, i detta fall, homosexualitet, någonting gott och då gäller det att vara framme och synas, även om man egentligen inte utför någonting.

Mona fortsätter sin hyllning till Tregaro och därmed sig själv:

"Det Emma Green Tregaro gjort är otroligt smart. Det är ett tjusigt, elegant sätt att markera vart hon står."

Sällan har väl målade naglar beskrivits som "otroligt smart". Nu kan man i och för sig föreställa sig att för Mona Sahlin måste de flesta människor framstå som otroligt smarta, men det handlar förstås om att dessa naglar kan tolkas som politiskt korrekta, snarare än att handlingen i sig var fantastiskt intelligent. Expressen bjuder även på en möjlighet för den enkla människan att få vara med i denna fantastiska klubb:

"Stötta Emma du också - måla naglarna, publicera en bild och hashtagga #hejaemma"

Attackerna mot Ryssland visar återigen på rasismen som genomsyrar de politiskt korrekta. Ryssland blir attackerat för att det har en vit befolkning och undermedvetet kräver pk-människor alltid lite mer av vita. I länder från Iran till Uganda dödas människor för att de är homosexuella, men personer som Mona Sahlin ser dessa som barn, som man inte kan kräva något av och att det skulle vara fel av henne som överlägsen vit att kritisera de stackars vildarna i Afrika. Under 1980-talet engagerade sig mången svensk skönande mot Apartheid i Sydafrika. Samtidigt pågick regelrätta folkmord i länder med svart styre, som inte fick någon uppmärksamhet alls. Var är alla fina apartheidmotståndare nu, när Mugabe, med tusentals liv på sitt samvete, kuppat igenom ytterligare fyra år vid makten?

När Mona Sahlin kelade med Mahmoud Aldebe var inga naglar målade och jag vågar sätta en slant på att ingenting nämndes om homosexuellas rättigheter. Nej, då var förstås det viktigaste att underdånigt se till att dölja håret.


Expressen
I SvD plockar Erik Ullenhag upp stafettpinnen


9 kommentarer:

 1. Inte ens naglarna kan denna föredetta göra själv.Undrar vem som betalade.

  SvaraRadera
 2. För varje framträdande understryker Mona Sahlin att hennes karriär borde stannat vid ordförandeskapet i Svenska Barbieklubben.

  SvaraRadera
 3. Ännu en lysande denmaskering av PK-elitens poserande, Tobbe. Hyckleriet och enfalden får mig att vilja spy på alltihop.
  Peter

  SvaraRadera
 4. Ursäkta en som inte förstår men protestaktionen innebär alltså att man är FÖR homosexuell propaganda riktad till minderåriga?
  /Tobbe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte de vet själva, utan att de helt enkelt hört någonting från media om Ryssland och homosexuella...Observera att homosexualitet faktiskt inte är olagligt i Ryssland, vilket det är i många länder och där bestraffas med döden.

   Radera
  2. För mig är det helt likgiltigt om en människa är hetero eller homo, det är var och en privatsak. Däremot avskyr jag journalistik som förenklar och fördummar och som driver politiskt korrekta kampanjer. Är det ens någon som frågat Emma Green Tregaro vad hon protesterar emot, om hon vet vad den där lagen egentligen innebär? Inte såvitt jag vet. Och sen alla andra som är så ivriga att visa att de minsann också är fina människor med fina åsikter. Och precis som du skriver, Tobbe, så är Ryssland ett legitimt hatobjekt, övervägnade kristet som det är befolkat av i huvudsak vita människor. Hyckleriet äcklar mig.
   Peter

   Radera
 5. Det vore intressant att få veta din egen åsikt Tobbe. Försvarar du alla människors lika rättigheter oavsett sexuell läggning? Finns det något med homosexualitet som är ont?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, jag har poängterat flera gånger att jag inte tycker att homosexuella skall förföljas på något sätt. I detta inlägg vänder jag mig inte mot de homosexuella, utan poserandet som individer som Tregaro och Sahlin ägnar sig åt.

   Radera
  2. Homosexualitet som vänder sig mot minderåriga,är väl lika straffbart som heterosex mot minderåriga?

   Radera