måndag 2 september 2013

Dagens bild: Talibanlekar i mångkulturellt områdeFrån holländska Sliedrecht berättar en pappa om hur hans 8-årige son upprörd kom hem, efter att ha trakasserats av en grupp "taliban-barn". Den utklädda gruppen hade tagit ifrån honom en leksak och hotat honom med pinnar.

De båda holländska föräldrarna försökte prata med gruppen, men det visade sig vara omöjligt att föra ett normalt samtal med dessa barn. Istället fick de frågor om var sonen var och blev tillsagda att sluta ta bilder. Fadern slutade naturligtvis inte, utan lade upp dessa bilder på Twitter, varav vi kan se en ovan.

Visst gör barn dumheter, men denna händelse är dock alltigenom, från talibantemat till rånet, präglad av mångkultur. Om vi höjer blicken från denna lilla incident, är det framför allt tragiskt att allt fler områden i Västeuropa ser ut som på bilden, med det medföljande beteendet.

AD.nl3 kommentarer:

 1. När jag var liten tyckte vi det var roligt att klä ut oss som
  våra "hjältar" eller indianer och cowboys och dom här barnen har såklart inte valt talibaner som förebilder utan anledning vilket såklart är stolta föräldrar som leende uppmuntrar barnen att leka jihad.

  Talibanbarn snart i ett område nära dig

  SvaraRadera
 2. För jävligt från början till slut! Snart finns inga normala områden kvar i landet, skulle helst tvångsplacera samtliga politiker inom sjukklövern i dessa islamsmittade områden!

  SvaraRadera
 3. Tänk om Fredriks barn ändå fick möjligheten att leka dessa spännande lekar. Tyvärr har berikningen inte nått Täby.

  SvaraRadera