söndag 15 september 2013

Dagens citat: Aftonbladet


"Igår marscherade det högerextrema Svenskarnas parti genom Stockholm city under sträng polisbevakning. Våldsamheterna runt demonstrationen ledde till att två poliser skadades och åtta personer greps."


Aftonbladet skildrar på ett mycket märkligt, men också mycket typiskt, sätt hur kommunister använde våld mot polis, vilket resulterade i åtta av dem greps. Nästa fråga som media brukar ställa är varför man ens tillåter mötesfrihet för nationalister, när det alltid leder till våld från stenkastarvänstern. Dessa toleranta människor tycker nämligen att våld från motståndare gör att de fredliga nationalisterna borde stoppas. Det är märkligt, för jag vill minnas att det förekommit våld exempelvis mot Pride-festivalen, men jag har aldrig hört någon säga att den därför borde förbjudas.

Aftonbladet

Aftonbladet väljer också att illustrera ovanstående rader med en bild på företrädare för Svenskarnas Parti. Som tur är har jag flitiga läsare, varav en skickat in en bild som visar vilka som faktiskt står för våldet.


2 kommentarer:

 1. Tjing.

  Satt och moxade ihop en kommentar sent igårkväll på ett annat inlägg.

  Minst lika applicerbart här.

  Då det blev lite wall-of-text droppar jag bara länken.
  http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2013/09/internt-pk-brak-om-somaliers.html#comment-form
  --

  ./Högerspöket

  SvaraRadera
 2. undrar om man blir anklagad för stöd till massmord om jag tycker att vänsterns jonas sjögren gjorde en bra debatt mot folkpartiets jasenko gällande bombning av cyrien. Folkpartiet har alltid varit positiva till att stödja inblandning till terrorbombningar av andra länder Irak,Afganistan, mm nu syrien aftonbladet kanske ska lägga lite krut på att undersöka folkpartiet istället för att försöka smutskasta ett nationalistiskt parti som utövar sina demokratiska rättigheter och utför en fredlig demonstration. Eller undersök vänstern som är våldsverkarna

  SvaraRadera