lördag 14 september 2013

Dagens citat: Mariam Osman Sherifay


"SD vill få makt i svenska kyrkan. Jesus skulle aldrig ha fått asyl i SD:s Sverige."


Socialdemokraten och afrokämpen Mariam Osman Sherifay analyserar det kommande kyrkovalet. Jag har inte mycket till övers för Twitter, men jag prenumerar självklart på Sherifays flöde, då det är en ständig källa till små guldkorn och spännande samhällsanalyser. Efter att ha tänkt till lite mer kring valet, bjuder hon på ytterligare en insikt:

"SD vill få makt i svenska kyrkan. Och om Jesus levde i vår tid skulle SD:sK.ekeroth &Cokalla honom för babbe."8 kommentarer:

 1. Torbjörn Lasson14 september 2013 18:05

  Jag förstår inte riktigt vad hon menar Om Jesus levde idag är jag övertygad om att han skulle offra sej och hjälpa oss nödställda gamla svenskar, som får det sämre dag för dag! Han skulle i vart fall inte söka asyl här!

  SvaraRadera
 2. EU hade korsfäst Jesus, om de hade kunnat

  SvaraRadera
 3. Mja, det är väl tvärt om ganska troligt att Jesus hade fått asyl, då han ju faktiskt hade uppfyllt de egentliga kraven för att få asyl.

  Eller ja, det som förr kallades "politisk asyl" iaf.

  Och för att citera dig Tobbe, vad gör hon här om hon nu blir så kränkt av att vara i Sverige?

  Plumpt sagt? You bet.
  Ändrar det i sak sanningen i utsagan? Inte det minsta.

  ./Högerspöket

  SvaraRadera
 4. Om Jesus levt i Sverige idag hade Mariam sagt att han inte är välkommen i hennes land. Han hade nämligen inget som helst till övers för politisk korrekthet och tyckte att sanningen alltid stod över maktens gillande.
  /Andreas

  SvaraRadera
 5. Om Jesus levde idag, skulle vi inte ha kristendom ÖHT !

  SvaraRadera
 6. Om Jesus hade levt idag, hade han säkert roterat i sin grav!

  SvaraRadera
 7. Visar på vilken okunnighet Ofray har om kristendomen. Hela grejen kristendom bygger på att han ska bli dödad och inte fly till Sverige. Så om den blibliska versionen av Jesus hade levt idag så kulle Sverige ha förhindrat kristendomen, precis som Tot Gustafsson här ovan påpekar.

  SvaraRadera
 8. Idi Amin, Saddam Hussein, Mao och Mugabe hade heller inte fått asyl i SD:s Sverige vilket Mariam Osman Sherifay också kan beklaga sig över...

  /Stig

  SvaraRadera