torsdag 12 september 2013

Etablissemangets desperata kamp mot information
Det finns en anledning till att jag ofta talar om medie- och politikeretablissemanget. I ett friskt land skulle den ena granska den andra, men i Sverige är de två sammanväxta och de etablerade mediernas roll har blivit att agera megafon för de etablerade partierna. Eftersom dessa medier är så likriktade och ständigt förtalar all verklig opposition, är nyfikna medborgare tvingade att söka information ur andra, alternativa källor.

Ända sedan forum som Avpixlat blivit en betydande informationskälla, har makten försökt att förtala och på olika sätt stoppa dessa sidor. De senaste dagarna har särskilt den så kallade Juridikfronten varit aktiv för att med juridiska medel försöka stoppa det fria informationsflödet. De kallar sig partipolitiskt obundna, men skriver samtidigt:

"Föreningens stadgade ändamål är att tillse att legitima rättsliga processer inleds och drivs mot företrädare för nationalistiska och högerpopulistiska partier och organisationer, i syfte att belysa och motverka dessas brottsliga och eljest klandervärda gärningar."

Man vill alltså inte endast motverka brottslighet, utan även "eljest klandervärda gärningar", vilket innebär all form av nationalism och kritik mot den förda invandringspolitiken. Som ett led i sin strävan att tysta obekväma röster, inledde man en kampanj mot Avpixlat, med förevändningen att sajten begår brott mot lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor – ofta kallad BBS-lagen. Det handlar alltså om den vanliga fixeringen vid att Avpixlat inte har någon ansvarig utgivare eller offentlig redaktion. Syftet med att ta upp detta, brukar vara att man vill avslöja vilka individer som står bakom sidan, så att dessa kan angripas på olika sätt, helst fysiskt. Denna gång är syftet att hitta en juridisk väg att stänga sidan.

Som ett nästa steg försöker man nu sätta dit de sverigedemokratiska riksdagsledamöterna Kent Ekeroth och Thoralf Alfsson, genom att leta upp kommentarer på deras bloggar som skulle strida mot lagen om hets mot folkgrupp.

Ordförande för denna förening är
"den demokratiske socialisten" Martin Tunström

Alla referenser till olika lagar är naturligtvis endast förevändningar och rent trams, då det är uppenbart att Juridikfronten är ytterligare en av dessa vänsterorganisationer som hellre tvingar andra till tystnad än argumenterar själv.

I dagens Aftonbladet, på kultursidan givetvis, hoppar AFA- och Expomänniskan Petter Larsson på tåget. Han inleder med att hylla sina kamrater i Juridikfronten och avslutar med att nöjt kunna avslöja att personerna bakom Avpixlat förefaller vara svenskar, och därför kan förföljas:

"Avpixlat-redaktionen har bland annat svarat med att det inte är en svensk sajt - och därför inte lyder under svensk lag. Vilket är löjligt, eftersom den skrivs på svenska och riktar sig till svenskar. Nu visar dessutom skärmdumpar från Avpixlats Disquskonto, som jag tagit del av, att flera av de ansvariga - administratörerna - tycks vara verksamma i Sverige."

Vänstern verkar enbart sysselsätta sig med att försöka förstöra för andra, och slutsatsen kan inte bli annan än att de saknar alla egna argument eller visioner. När såg vi senast någon patriot försöka förbjuda den kommunistiska hatbloggen Aftonbladet kultur?4 kommentarer:

 1. Jag blev precis blockad på SvtDebatt då jag råkade omnämna och länka till den spännande intervjun med den demoniserade Ingrid Carlqvist på Radio Länsman.
  Vad är de "rädda" för? Att hon ska verka mänsklig?

  /M

  SvaraRadera
 2. Tack för att du tar upp detta ämne. Etablerad media är så destruktiv så det nästan är ofattbart. På precis alla håll och kanter.

  SvaraRadera
 3. "Man vill alltså inte endast motverka brottslighet, utan även "eljest klandervärda gärningar", vilket innebär all form av nationalism och kritik mot den förda invandringspolitiken."

  "Denna gång är syftet att hitta en juridisk väg att stänga sidan."

  Fria fantasier utan någon som helst grund. Symptomatiskt för vissa politiska demagoger dock.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 16:17 Kommer du verkligen till någon annan slutsats? Jag utgår från att du har någon koppling till Juridikfronten, men ovanstående beskrivning står väl även ni för? Det är ju i princip vad som står i er programförklaring...

   Radera