lördag 14 september 2013

Nytt idiotupprop av Expressen
Hur skaffar du dig några pk-poäng med minimal ansträngning? Ja, du kan till exempel sätta upp ditt namn bland 489 andra under en av regimmedias kampanjer. Idag drar Expressen igång en sådan under rubriken "Sverige räcker till för oss alla". Inlägget innehåller de sedvanliga flosklerna och har undertecknats av en salig blandning mediamänniskor, fackpampar och muslimer. Det är lite oklart vad syftet är, förutom att som vanligt frossa i sin egen godhet, men ambitionen verkar vara högre än att bara säga till människor att inte rösta på Sverigedemokraterna. Man vill nämligen ge sig in i människors vardagssamtal:

"Det blåser en farlig främlingsfientlig vind över Sverige. Den tränger sig in i våra vardagssamtal. Den är högljudd i den offentliga debatten. Men tystnad är inget svar. I dag börjar vårt upprop för det Sverige vi vill leva i."

Hur man kunnat konstatera att det blåser en "främlingsfientlig" vind i människors vardagssamtal är oklart. Man kan också undra när medie- och politikeretablissemanget egentligen varit tysta. Min erfarenhet är att de matar ut sin propaganda dag ut och dag in, alldeles oavsett vad Expressen och Aftonbladet har för tillfälliga kampanjer.

"Nu höjer vi våra röster för ett Sverige för oss alla. Det land vi tror på, och den tolerans och mångfald som bäst av allt klarar nuets och framtidens utmaningar."

Är det verkligen så att Sverige står bäst rustat inför framtiden genom att maximera befolkningsandelen med ursprung i Afrika och Mellanöstern? Är det islam som bäst skapar ett harmoniskt samhälle?

Av någon anledning sägs ingenting om 1930-talet, vilket närmast är obligatoriskt i en sådan här text, men man lyckas iallafall få med utvandringen till USA på 1800-talet som ett viktigt argument:

"Under perioder har också utvandringen varit stor. Som under det förra seklets första år då Sverige var ett land med utbredd fattigdom och hungersnöd. Att vi rör på oss över nationsgränser är alltså inget nytt. Invandring och utvandring har alltid varit en del av vårt samhälle och följaktligen blivit en del av vår kultur."

Ständigt detta ohederliga resonemang. Nej, att människor rör sig över nationsgränser är ingenting nytt. Västeuropas, och inte minst Sveriges, snabba omvandling till ett havererat land i Mellanöstern är dock någonting tämligen nytt och onaturligt, som inletts de senaste decennierna.

"Vi har också under alla år visat medmänsklighet genom att ta emot människor som flytt undan krig, diktatur och förföljelse. Vi har blivit en trygg plats där det funnits möjligheter att leva och utvecklas."

Här blir det absurt på allvar. Har massinvandringen lett till att vi blivit en trygg plats? Från Husby till Malmö till Göteborg kommer indicier om att det inte nödvändigtvis är sant. Kanske var Sverige rent av ett tryggare samhälle innan massinvandringen tog fart? Det blir sedan dags för ett än tydligare självmål:

"Alla vi som bor här har ett ansvar. Vi kan inte flytta över detpå någon annan. Det är var och en som har ansvar för i vilket samhälle våra barn och barnbarn ska få växa upp."

Just det, våra barns och barnbarns dom kommer att bli hård över det som er generation tagit er rätten att göra med detta land. Under artikeln finner ni namnen på 489 personer som inte kommer att få någon medalj när pendeln har svängt. Det kanske blir just våra barn som får avgöra hur de skall ställas till svars.


13 kommentarer:

 1. intressant skulle vara att få vete hur många av dessa som egentligen INTE ville skriva på. Såna här upprop har ägt rum tidigare & då har ju de som inte skrivit på blivit tillfrågade om de var rasister...
  AB:S kampajn är ren flopp, nu ska Expressen göra et försök.
  Igår läste jag lokala tidningen & blev positivt överraskad när jag såg att bara 3 av totalt ca 40 kommentarer var emot SD. Artikeln handlade om att SD blivit nekade att låna Folkets Hus i Emmaboda.
  FOlk har börjat odla stake & våga stå på sig =)

  /barre

  SvaraRadera
 2. Tack för citaten från kampanjen. Min spontana känsla är att detta är komplett snömos som kommer att få noll och ingen effekt.

  Även jag är bloggare, och jag säger som Gotiska Klubben: det är vi som är media. MSM:s opinionsbildande kraft är ett minne blott.

  SvaraRadera
 3. Sverige har plats för alla? hur många är alla? floskler är vad det är!

  SvaraRadera
 4. Att döma av de som skrivit på och deras titlar, sätter jag en tusing på att nästan ingen av dem bor i de berikandes stadsdelar.

  SvaraRadera
 5. Om man nu lät känslan styra över förnuftet - som de flesta av undertecknarna säkert har gjort (de som har ngt förnuft) - skulle man sälja alla sin Ericssonaktier, eftersom en av undertecknarna är Hans Vestberg, vd Ericsson & Ordförande Svenska Handbollsförbundet. Handboll tittar jag aldrig på.

  "skriver bland andra [..]och flera hundra svenskar". Frågan är, om de muslimer som skrivit under är svenskar först eller muslimer först

  SvaraRadera
 6. Uppropet kanske trots allt behövs, för Samtidigt har Expressen denna artikel på nyhetsplats:
  http://www.expressen.se/nyheter/man-skots-till-dods-i-sodra-stockholm/
  Det var tydligen några som ansåg motsatsen

  SvaraRadera
 7. Finns bara ett ord för de som skriver på en lista av detta slag.
  LANDSFÖRRÄDARE.

  SvaraRadera
 8. Aftonbladet/Expressens kampanj ossallanu är en lögn!!

  http://www.multiupload.nl/IABNTIISWN

  http://www.multiupload.nl/A2XBUB79J2

  Bevis för att de som skrivit på kampanjen är Breivik, Hitler m.fl..

  Sprid detta!!!

  Nu har de tagit bort möjligheterna att kommentera med namn..


  SvaraRadera
 9. "Gör som vi - skriv på för ett Sverige för oss alla!"

  Vilka "oss alla" syftar dom på? Jo, först och främst 22 miljoner som syrier som nyligen fått PUT, större delen av de 10 miljonerna somalier som längtar hit till bidragsparadiset n:o 1, plus en stor del av övriga Afrikas c:a EN MILJARD och Mellanösterns 300 - 400 miljoner människor som lever under förtyck, fattigdom, krig eller inbördeskrig. Eller bara har det lite risigt och vill ha ett rejält lyft på andra länders och folks bekostnad.

  Det var en jäkla massa namn på de där listan men vissa kommer jag att lägga på minnet som t.ex. utöver de mest förutsägbara som t.ex. Pascalidou, Sundhage, Fridolin o. likn. kulturmarxister finns där även Erik Hamrén, Magnus Härenstam, Lill Lindfors, Lasse Kronér, Magdalena Forsberg, Carolina Klüft m.fl. Alla med den gemensamma nämnaren att de bor så långt från blandkulturella ghetton man kan komma och är politiska nollor.

  Av naturliga orsaker kan man inte både satsa all sin tid på en skådespelar- eller idrottskarriär och samtidigt bygga upp ens en genomsnittlig politisk kunskap och medvetenhet (utom möjligtvis på ett mkt begränsat område). Vissa ekvationer går inte ihop helt enkelt!

  Det enda dessa vet är hur man tycker politiskt "rätt" så att de i sin kroniska narcissism blir ännu mer "folkkära" kändisar.

  När invandrarvåldet inom en snar framtid når de vita medel- och överklassenklaverna och någon eller några av dessa "folkkära" PK-puckon själva drabbas av allt från rånöverfall till våldtäkt eller att deras bilar brinner då vill jag slippa se något medlidande med dem eller deras eget gnäll. Som man bäddar får man ligga och det man plitar ner sitt eget namn för får man själv skörda frukterna och "njuta" av!

  Och om de mitt i kulregnet och bränderna inser att de sålt sin själ till djävulen (läs: massinvandring & växande ghettofiering) då duger det inte med att de kommer dragandes med klassikern "Jo men vi visste ju inte..."

  Svarta listan över alla dessa egotrippade kändisar med syltrygg och huvudet under armen bara växer och växer.

  / Stig Jansson

  SvaraRadera
 10. Här är Aftonbladet och Expressens nya kampanj för att försvara massinvandringen.
  http://ossalla.nu/namninsamling/

  http://www.expressen.se/debatt/sverige-racker-till-for-oss-alla/

  http://www.aftonbladet.se/debatt/article17468676.ab

  En rad "kändisar" har tvingats skriva på kampanjen men sedan hade de till en början också en sida där alla privatpersoner kunde skriva upp sig på för stödja kampanjen och till en början kunde man se namnen på alla dessa innan de tog bort alla namn och införde censur.. Sidan spammades sönder enormt mycket vilket fick som konsekvens att de tog bort alla namnen helt..

  Sidan (och Expressen/Aftonbladet) kommer nog slå sig för bröstet och skryta om hur många det är som har skrivit på uppropet.

  Vem vilka är det egentligen som skrivit på det privata uppropet?

  Jag tog en skärmdump på hur listan såg ut innan den censurerades. Bland annat fanns namn som Breivik med på listan och uppmaningar om att "gasa blattar". Är det alla dessa namn Aftonbladet/Expressen skryter om?

  Här finns dokumenten att ladda ned:
  http://www.multiupload.nl/IABNTIISWN
  (alla namn i formatet xps - sparar hela sidan vid det aktuella tidpunkten)

  http://www.multiupload.nl/A2XBUB79J2
  (Skärmdump som visar att det första dokumentet stämmer)

  När Aftonbladet/Expressen skryter om hur många det är som stödjer kampanjen borde ni ställa frågan.. vilka är dessa personer? Vi har nämligen namnen och det är ingen smickrande läsning.. :)

  SvaraRadera
 11. Noterar att Löfven är den enda partiledare som undertecknat *)

  Inte ens Sjöstedt **)

  Varken Paulina Neuding eller Sakine Madon har skrivit under **)

  *) Syltrygg
  **) Rakryggat

  SvaraRadera
 12. Undantaget SASs (vilket oftast är det mest praktiska alternativet vid interkontinentalt resande från Kastrup) VD och Svenska Akademin (som jag iofs inte lyssnat på under de senaste åren) har jag inga beröringspunkter med någon av organisationerna vars företrädare dök upp bland de 489. Så undantaget SAS blir det svårt att bojkotta något.

  Och nog fan behöver vi ett flygbolag?

  Lite av ett dilemma för Högerspöket.

  --
  Noterade f.ö. att utöver Neuding och Madon så saknades även Rayman och Kjöller.

  Vackert så.

  Även moderaternas ollonskalle till nyliberalledare lyste med sin frånvaro, men han var väl för full för att kunna stava till sitt namn;)

  ./Högerspöket

  SvaraRadera
 13. Jag hoppas att SD får ett bra resultet i Kyrkovalet imorgon. Så kan det kanske reta upp dessa idioter med alla sina korkade kampanjer. Är verkligen trött på all deras trams.

  SvaraRadera