tisdag 24 september 2013

Romer: Frankrikes inrikesminister förklarar


Samtidigt som offentliga personer i Sverige faller över varandra för att fördöma en skånsk analyslista, kommenterar Frankrikes socialistiske inrikesminister Manuel Valls det egna landets romska problem.


"Det är bedrägligt att tro att man kan åtgärda problemet med romska grupper endast genom integration. Dessa grupper har en livsstil som är extremt annorlunda mot vår och dessa står uppenbarligen i konflikt med varandra. Romerna bör återvända till Rumänien eller Bulgarien och därför måste EU, tillsammans med de bulgariska och rumänska myndigheterna, göra så att dessa grupper framför allt blir integrerade i sina länder."

"Det finns ingen annan lösning än att montera ner dessa läger successivt och föra tillbaka dessa grupper till gränsen."

Han menar vidare att romer redan slutat söka sig till Frankrike, eftersom de nu vet att en mer strikt politik tillämpas.

Le Figaro


3 kommentarer:

 1. Vad Frankrikes inrikesminister förklarar är naturligtvis helt rätt! Tyvärr kommer detta inte få något genomslag i Sverige därför att alla allianspartier och S, V och MP har visat att man inte bryr sig om den egna befolkningen! De enda som gör det och är värda vårt förtroende (röst) är SVERIGEDEMOKRATERNA!

  SvaraRadera
 2. Ja så länge idioten E. Obehagen sitter vid rodret så blir det ingen ändring. Nä SD 2014 Tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem är E Obenhagen?

   Radera