söndag 22 december 2013

Dagens bild: Paret StrömstedtJenny Strömstedt måste ju bara vara på
plats i Kärrtorp för att posera med make.

Paret brukar dock posera i mer
hemtama sammanhang. Här vid
en invigning på Djurgården...

...där även stackars Jason deltog,
i allt sitt utanförskap. 11 kommentarer:

 1. Jag var i kärrtorp. På scenen artister som sjöng "låt inte som jimmie Åkesson , då slipar vi kniven och skickar grisen till slakt". Sebbe stax rappade men publiken slapp halva låten för micken pajade. Adam tensta sjöng "sd är inavlade bönder". Idel rop från scenen som "rasisterna i sd" och "nazister t.o.m i riksdan". Plakat sd=smr osv. Feminister sjöng om att knäcka ryggrader och skära av halsar. Talen handlade bara om att ropa slagord. Röda fanor överallt och ett antal aktivister i publiken mef bottenlöst hat i ögonen och rösten. Detta var fullt av våldsromantik.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men du verkar inte glad. Var det inte skönt att få vara tillsammans med de goda en liten stund?

   Radera
  2. Eva Franchell i Aftonbladet var också där: "Det är så här vi firar jul i Kärrtorp. Alla tillsammans, med kärlek, värme och solidaritet. Gårdagens demonstration blev verkligen ett enda utvidgat familjemys." Är AB Sveriges svar på Pravda ?

   Radera
 2. Niklas Strömstedt föredrar blonda brudar framför mångkulturella. Det är ett klar ställningstagande vad han egentligen anser.

  SvaraRadera
 3. Magen gör verkligen uppror när man ser det här!

  SvaraRadera
 4. Det är så otroligt viktigt att man markerar mot nazismen. Vi vet ju att för varje gång vänsterextremister attackerar en demonstration, så attackeras minst etthundra demonstrationer av nazister. :P

  Sarkasm åsido, jag tycker att människorna som går med i denna demonstration är löjliga. De står egentligen inte upp för någonting alls. Att demonstrera mot nazism är lika kontroversiellt som att säga att det är gott med glass eller dåligt med aids, ungefär. Skulle dessa personer ge sig ut på gatorna och demonstrera om de vore färre till antalet och om man visste att många upprördes över det budskap man ville manifestera?
  Min poäng är att denna "godhet" inte har någon som helst kostnad för de "goda" som visar upp sig i Kärrtorp.

  Om tio år kanske invandringskritiska partier har egen majoritet i riksdagen. Då kommer merparten av de människor som sluter upp på sådana här PK-demonstrationer mystiskt att försvinna. De flesta människor gör som de flesta andra människor gör, och kan lätt ändra sig efter samhällsklimatet.
  De flesta som idag deltog i manifestationen i Kärrtorp hade säkerligen stått med högerarmen utsträckt och hälsat sin Führer om de istället levt i 30-talets Tyskland. Kalla mig cynisk, men det är åtminstone vad jag tror.

  God Jul och Gott Nytt År till dig och dina nära och kära, Tobbe. Jag följer din blogg varje dag och tycker att du gör ett utomordentligt arbete med att genomskåda PK-"elitens" hyckleri och dubbelmoral.

  SvaraRadera
 5. Niklas Strömstedt är visserligen en musikalisk medelmåtta men att han är sådan politisk medelmåtta att han ställer upp på en "antinazistisk" demonstration som i realiteten är en SD-fientlig demonstration som utnyttjas av riksdagsledamöter är förvånande. Hans far var ju chefredaktör på Expressen en gång i tiden och i högsta grad politiskt orienterad men kanske också en politik hycklare (minns ej).
  Undra om Niklas Strömstedt sjöng med i "Slipa kniven och skicka SD-svinen till slakt"? Den kanske kommer med på Strömstedts kommande platta.

  /Stig

  SvaraRadera
 6. Vi vet att Aftonbladet var nazistpåhejare under Andra Världskriget och angrep Torgny Segerstedt, som var en av de få modiga som vågade gå emot nazisterna. Under veckan som gått har Thomas Mattson försökt ta äran åt sig genom att säga att Expressen grundades för att kämpa mot nazismen - utan att nämna att övrig press stod på nazismens sida förutom Handelstidningen.
  Men Expressen grundades den 19 november 1944 och Dagen D (amerikanarnas landsättning i Normandie) skedde ett halvt år innan dess, den 6 juni 1944. Den 19 november var ju kriget i praktiken redan vunnet och hur pass farligt var det då att "kämpa mot nazismen". Opportunister. Så var det med den kampen mot nazismen - inget annat än skryt.

  SvaraRadera
 7. Jag vill veta hur mycket paret Strömstedt betalar skatt, det tycker jag är den endaste måttstocken för godhet i dagens samhälle. Speciellt när de lär ha höga inkomster båda två.

  SvaraRadera
 8. Posörer! Kan det bli billigare och vulgärare?

  SvaraRadera