söndag 15 december 2013

Media fördömer för första gången motdemonstranter


I åratal har varje fredlig sammankomst som anordnats av exempelvis Sverigedemokraterna eller Svenskarnas Parti attackerats av vänsterhuliganer. Det har skrikits och viftats med vuvuzuelor, men det har även flugit gott om projektiler, i form av fyrverkipjäser, gatstenar och flaskor. Människor har misshandlats. Ingen i etablerad media har uppmärksammat detta nämnvärt, mer än någon förljugen rubrik om "Stökigt vid högerextremt möte" eller "20 gripna vid högerextrem demonstration". Aldrig har det förklarats vilka som i själva verket stått för våldet, ingen uthängning har gjorts av förövarna och inga intervjuer har gjorts med offren.

Idag blir det dock stora rubriker och det beror inte på något moraliskt uppvaknande. Det är omöjligt att veta vad som egentligen hände, eftersom medieskildringar aldrig kan tas på allvar, men det verkar alltså som om en demonstration mot Svenska Motståndsrörelsen attackerades av densamma, ungefär som SD och SvP alltid attackeras. Nu blir för första gången en sådan aktivitet fruktansvärd:


Man har även sett till att intervjua demonstranterna, som kan bjuda på berättelser som kunde ha berättats av sverigedemokrater hundratals gånger, men som dessa tidningar aldrig sett någon anledning att intervjua:
Nu är plötsligt även Anders Lindberg förfärad. För första gången tycker han att en attack mot en demonstration är så allvarlig att han skriver under rubriken "Bör inte SÄPO ha koll på nazister?".

"Att en antirasistisk manifestation kan angripas med våld mitt på ljusa dagen är helt oacceptabelt. Polisen måste klara att garantera demonstrationsfriheten. Både Säkerhetspolisen och vanliga polisen får skaffa sig bättre koll.
Att ordningsmakten tappar kontrollen är mycket allvarligt även om situationen lugnade ner sig vid 13-tiden. Människor ska inte behöva vara rädda för att delta i en demonstration, eller att ta med barnen på ett politiskt möte."

Det är mycket talande att han preciserar just att en "antirasistisk" manifestation inte skall få angripas mitt på dagen. Plötsligt skall inte människor behöva vara rädda för att delta i demonstration. Egentligen är inte denna dubbelmoral särskilt förvånande, särskilt inte om man betänker att samma medier glatt samarbetar med våldsvänstern för att sätta dit oliktänkande.7 kommentarer:

 1. http://youtu.be/AjrlGgXLXHI
  Vidriga vänsterhuliganer attackerar Sd´s torgmöte. Ingen i media fördömer dessa "motdemonstranter"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan inte se att det INTE är våldsamma vänster extremister som maskeras till att vara motsatsen så Polisen och Media går på det igen, så typiskt :( SD 2014!!

   Radera
 2. Media firar orgier i hyckleri under dessa dagar

  SvaraRadera
 3. Som man så får man høsta.

  SvaraRadera
 4. Även om jag också anser att det råder dubbla måttstockar så anser jag ändå att allt politiskt våld är förkastligt. Låt de här sk antirasisterna ha sina fjantiga demonstrationer för sig själva för när det blir så här så slår det bara tillbaks på oss Sverigevänner.

  SvaraRadera
 5. Det är mycket talande att han preciserar just att en "antirasistisk" manifestation inte skall få angripas mitt på dagen. Ja och hur länge dröjer det innan alla demonstrationer fredas? Eller är detta den enda typen av demonstrationer som behöver fredas?

  SvaraRadera
 6. Vilken vidrig hycklare den där Anders Lindberg är!

  SvaraRadera