fredag 14 februari 2014

De fina människornas twitter om Soran Ismail


När en SD-hatande mediefigur fick lämna ett radioprogram blev det fart på den berömda twitter-vänstern. Låt oss börja med islamisterna som, eftersom det rör sig om en muslimsk broder, nu tar på sig "antirasist"-kläderna:Omar Mustafa
"Att vara partisk antirasist är en hedersutmärkelse!"


Rashid Musa
"Att inte ta ställning mot rasism och förtryck är också ett ställningstagande. Kanske den tydligaste formen av ett ställningstagande."
Nu är ju förstås inte Omar och Rashid motståndare till vare sig rasism eller förtryck. De kan troligen orera i evigheter om förtryck mot muslimer, men sedan tar det stopp, då rasism mot judar, eller egentligen alla icke-muslimer, inte bara är acceptabelt, utan till och med önskvärt. Den religiösa stat de drömmer om kommer att vara fylld till bredden av förtryck och våld mot oliktänkande, kvinnor, homosexuella och religiösa minoriteter.

En annan individ som vaknat till liv dessa dagar är Malena Ernman, en duktig sångerska, men uppenbarligen en desto mer begränsad tänkare:

"Jag har sagt det förut; I Sverige har vi inga invandrare. Vi har bara invånare. Och vi ska ta hand om varandra. Allihopa."
Hoppas att hennes nästa meddelande också förklarar att "mångfald är bättre än enfald". Hon dröjer dock inte med sin analys av historien kring Sveriges Radio:

"Hej @sverigesradio Jag är antirasist och antiSD och kan därför inte som avtalat medverka i kvällens @P4Karlavagnen Hälsningar Malena Ernman"

Faktum var att Ernmans skriverier vittnade om en så fin människosyn, att en av de allra finaste människorna vi har i det här landet, Caroline Szyber, måste bidra:

"+1 “@JohanHedin_PLC: Dagens kärlekspuff går till @Malena_Ernman för hennes tydliga ställningstagande för viktiga principer! :)”

Här bör man påpeka att det inte alls handlar om några principer från dessa posörer. Snarare en tydlig brist på alla principer, då de inte alls undrar varför SD svartmålas i tid och otid, eller varför det inte ens finns några SD-vänliga mediefigurer att stänga av.

Den alltid mycket korrekt Anders Lindberg har också någonting viktigt att förmedla:

"Jag tycker nazism är något dåligt. Det får jag säga högt, för jag jobbar på Aftonbladet."

Så här ser debatten bland fysiskt vuxna människor ut i Sverige 2014. Islamisterna har åtminstone en tydlig agenda, men vad tror nyttiga idioter som Malena Ernman att de uppnår?11 kommentarer:

 1. Takk igjen Tobbe. Du avkler dårene med et skarpt blikk for essensen. Og så får du meg til å skratte - hvilket trengs i denne tåpenes tidsalder.

  SvaraRadera
 2. Taktiken är nu given. Först klistrar man på SD Hakkorset. Sedan kritiserar man Nazismen i alla upptänkliga sammanhang, trots att den är utrotad mer eller mindre. Sedan klistrar man på SD rasism. Så kritiserar man rasismen i alla politiska sammanhang trots att det inte finns i någon högre grad i Sverige. JO det finns rasism mot vita svenskar.

  Så då kan alla journalister springa runt och hata Nazister och rasister och så vet alla att de menar SD men på en rak fråga igår i TV till en medarbetar på Aftonbladet påstår han att Soran BARA kritiserar rasism och Nazism och inte SD. Samtidig är det samma personer som hittar på och påstår att SD är rasister och Nazister.

  Debatten är så låg och urusel och Malena Ernman har totalt missförstått vad SD står för. Det är synd att hoj köper mediebilden som tyvärr så många andra också gjort.

  Upprepar du något tillräckligt ofta blir det till slut en sanning i betraktarens öga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske Malena borde ställa upp i en debatt med ledande Sverigedemokrater som Jimmie Åkesson, Rickard Jomshof och Hanna Wigh.
   Skulle hon dominera debatten eller sitta som ett frågetecken?

   Radera
 3. Jaa man har verkligen särbehandlat SD och försökt tysta osv osv MEN opinionssiffrorna stiger......då försöker man något annat i ren desperation.....samtidigt har M fått lite motvind plus lite oordning i leden den senaste tiden.....MEN SD´s ökande siffror kanske mer beror på folkets insikter snarare än alliansens och PK´s manövrer.....

  MEN alla dessa twittrare och "proffstyckare" vad har dom för yrken? Vad jobbar dom med? Hur skapar dom sina löner?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låt oss verka för att dom inte får någon lön. Köp inte några av deras produkter, bojkotta dem alla. Skänk pengarna till Tobbe istället.

   Radera
 4. Strax är gökungarna större, starkare och aggressivare än trastan. Vad händer då?

  SvaraRadera
 5. Det är så många artister och idrottsmän/kvinnor som rapat ur sig en massa klyshor och plattityder på de mest banala och infantila sätt när det gäller invandringspolitik att det bara bevisar att det för vissa är omöjigt att träna både kropp och hjärna eller både röst och hjärna och nu kan man alltså lägga Malena Ernman till den listan.
  Inför valet 2010 lurades en hel drös kända artister och idrottsmän att skriva på ett upprop mot rasism utan att ha en aning om att det var en aktion mot SD och inte mot verklig rasism.
  Om man har ägnat ett helt liv åt att bara träna sin kropp eller sin röst eller annan begränsad förmåga då bör man i alla fall ha så pass mycket självinsikt att man inser sin egen begränsning.

  Stig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skådespelare lever sig in i sin roll så mycket att de blir den rollen, annars är de inte bra. Det betyder att skådisar och andra artister alltid är alienerade till verkligheten.

   Radera
 6. Jag törs svära på att Malena Ernman aldrig läst SD:s partiprogram, följt riksdagens debatter eller ens sett politiska debatter på TV.

  SvaraRadera
 7. Det är knappast en slump att hon valde att framföra detta genom tvitter. Hon hade kunnat skicka ett mail eller ringa - men då hade hon missat chansen att visa upp för alla vilken fantastiskt god människa hon är. Handlingen bottnar förmodligen i ett extremegoistiskt image-skapande och en besatthet i att få vara omtyckt.

  Kanske därför denna människotyp heller aldrig skriver anonymt? Anonymitet är räty värdelöst om man vill skapa n image menar jag.

  SvaraRadera
 8. Det är skribenter som Tobbe som gör att man alls härdar ut i Sverige. Dock fruktar jag att detta valår kan komma att bli fullständigt outhärdligt i takt med att PK-etablissemangets desperation ökar. Vi kommer att få uppleva kampanjer och desinformation som vi idag inte ens kan föreställa oss. Jag har för länge sedan slutat att titta på tv:s nyheter och samhällsprogram - livet är helt enkelt för kort - och det händer allt oftare att morgontidningen blir liggande i brevlådan. Allt i ett försök att bevara den egna mentala hälsan.

  SvaraRadera