tisdag 18 februari 2014

Miljöpartiet vill ge bostadsgaranti för alla romer som tar sig till Sverige
Bland alla svenskfientliga partier har Miljöpartiet gjort sig känt som det extremaste, och det i stark konkurrens. Den parlamentariska situationen gör dessutom att detta parti avgör migrationsfrågorna i Sverige, oavsett vilket block som formellt styr landet. Eftersom det inte alls är omöjligt att Miljöpartiet från och med detta år ingår i regeringen, kan vi förvänta oss att än fler vansinniga beslut kommer att tas.

Idag berättar Gustaf Fridolin att man vill "satsa" pengar på romska tiggare, genom att införa en "tak över huvudet"-garanti för alla EU-medborgare som tar sig till Sverige. Under våren kommer man att lägga fram en motion för att kräva statliga medel för detta projekt. Som ni förstår handlar romernas situation helt och hållet om rasism och diskriminering, och som vanligt är det oerhört viktigt att Sverige ligger före och "tar vårt ansvar". Gustav Fridolin säger:

"När vi har rasismen och diskrimineringen av romer i Europa så får inte Sverige bli en del av det. Vi får inte här agera på ett sätt som gör att vi får större lojalitet med den politik som drabbar romer i Rumänien än vad vi faktiskt har med människorna."


Varför har Sverige fått politiker som känner mer solidaritet med varje folkgrupp på jorden, utom just den de är valda att representera?

Det är lätt att undra hur miljöpartister egentligen fungerar. Borde inte varje parti och individ som strävar efter makt och inflytande reflektera över orsak och verkan, beslut och konsekvenser? Förstår de verkligen inte att bostadsgaranti för EUs samtliga romer också kommer att göra Sverige än mer attraktivt för de miljoner romer som befinner sig i Östeuropa? Vi är redan en populär destination, eftersom svenskar är oändligt mycket mer givmilda än rumäner och bulgarer. Marine Le Pen brukar kalla alla dessa incitament för "en sugpump". Eftersom Gustav Fridolin omöjligen kan veta hur många romer som blir sugna på att använda denna möjlighet till boende i Sverige, undrar jag också hur mycket pengar man tänker kräva för denna insats. Planerar man bostäder till 1 000 romer? 10 000? Om beslutet lockar hit 50 000 romer, vad har man för plan då?

Det är mycket tragiskt att Miljöpartiets representanter aldrig ställs till svars för sin omöjliga politik. Varifrån skall pengarna tas till denna bostadsgaranti? Det borde inte längre vara möjligt att komma undan sådana frågor, genom det ständiga mantrat om att man inte vill "ställa grupper mot varandra". Hur länge skall vänstern samtidigt få predika välfärdsstat, ohämmad invandring och nu bostäder till miljoner romer?
32 kommentarer:

 1. Jag hade gärna sett Fridolin tydliggöra det här och andra miljöpartistiska framtidsplaner för folket. Men med en kritisk journalist, inte det ständigt återkommande manuset där Miljöpartiet de Goda till applåder och illa dolda leenden entrar scen. Inse bara vad det här kommer innebära, för det kommer säkert gå igenom

  SvaraRadera
 2. Miljöparasiterna sitter väl och sniffar flygbränsle eller käkar giftsvampar.
  Får dom igenom sina idiot förslag, blir det kaos - men det skiter väl dom i !

  SvaraRadera
 3. När man tror att nu kan det inte bli värre då kommer det just något som kör ner Sverige ännu längre ner i dyn. Det är väl lika bra att ge en bostadsgaranti till ALLA som vill flytta till Sverige? Varför bara Zigenarna?

  SvaraRadera
 4. Det sitter just nu tusentals personer (man tror ju att de snart är 10,000) på asylboenden runt om i landet som fått PUT och nu väntar på kommunplacering men inte kommer ut pga bostadsbrist(!). Samtidigt fylls landet på med tiotusentals nya asylsökanden varför Migrationsverket dammsuger landet efter boenden till mycket stor kostnad för landets skattebetalare. Vi har svenska ungdomar som inte får något tak över huvudet utan tvingas bo kvar hos föräldrar eller hemma hos vänner på deras soffa.
  Hur tänker sig då Mp skaka fram all dessa boenden till romer om man inför tak-över-huvudet-garanti? Genom att säga att "vi måste ta ett ansvar". Några som INTE tar ansvar är Mp! Det är oanständigt, oansvarigt och svagsint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Saxat från Mig.verket: Migrationsverkets beslut om att asylsökande från Syrien beviljas uppehållstillstånd stärkte ytterligare Sveriges särställning som primärt mottagarland i EU.

   Radera
 5. MP är ju kända för att använda droger. Det är den enda förklaringen jag kommer på till att de ständigt svävar omkring i det blå.

  SvaraRadera
 6. Fridolin vet nog mycket väl att en tak-över-huvudet-garanti avser en logiplats på ett akutboende för natten. Hans utspel kanske låter bra, men det löser inte dessa människors problem

  SvaraRadera
 7. ".....att inte ställa grupper mot varandra." Är dom sinnes-svaga? Det är väl det som alla politiker gör hela tiden. Får barnfamiljerna 5 miljarder mer lär ingen annan grupp kunna få del av dessa 5 miljarder, eller?
  Och om man nu spenderar ett okänt antal miljarder på invandring lär ju våra
  gamla knappast få del av dessa, om dom nu inte börjar tigga som "normala zigenare" av invandrarna själva.

  SvaraRadera
 8. Om de får igenom detta, vilket är mycket troligt då de verkar ha hållhakar både till höger och vänster, skulle vi utsättas för en tsunami som får den nuvarande emitterad från Syrien att verka som en krusning på ytan.

  Kan de vara så att förment godhet ersätter kognitiv förmåga? Är det så att vissa människor i avsaknad av religiös övertygelse vänder sig mot andra irrläror?

  Sverige är fullt redan som det är och hur har de tänkt sig att husera de miljoner som kommer att vallfärda till Sverige för att ta del av vår numera sinande välfärd. Jag citterar mannen som började med dumheterna: "De har rensat det dukade bordet, de har tömt skafferi och visthusbodar, de har lagt åkern i träda och ätit sig igenom de internationella bankpalatsens matsalar på svenska folkets kontokort." Nu var det visserligen andra som avsågs men resultatet blir det samma.

  SvaraRadera
 9. Vad skönt att vi har så fina politiker som verkligen tror på att de har förmågan att göra världen till en bättre plats! Eller vänta, tyder snarare på någon form av psykisk störning. För var dag sjunker mitt hopp om Sveriges räddning men jag kommer inte att ge upp utan strid.

  SvaraRadera
 10. Men herregud! Vilka är det som röstar på MP?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Folk som inte är intresserade av politik, men tycker att ett parti som har ordet "miljö" i namnet måste ju vara bra...

   Suckers med andra ord. Oinsatta tonåringar och rödvins-kärringar för vårt land allt närmare avgrunden.

   Radera
  2. Det finns väl en och annan velour-gubbe också, kan tänka.

   Radera
  3. Skulle nog säga "velour-nisse".

   Radera
 11. En gång var de våra representanter, nu är de våra fiender och representerar bara sig själva.

  SvaraRadera
 12. 50.000 Romer inom 2 år är en rimlig prognos,samtliga EU länder är imot denne rörlighet av bidragsberoende,och stramar åt kraftigt.Då återstår enbart SVERIGE.Med bostadsgaranti så kommer siffran att öka avsevärt,

  SvaraRadera
 13. Detta är skrattretande att just Miljöpartiet vurmar för zigenare.

  Har Fridolin aldrig sett hur det ser ur när zigenare lämnar sina boplatser för att vandra vidare och tigga och stjäla.

  Har han aldrig hört uttrycket "det såg ut som ett zigenarnäste" vilket betyder att det är skräpigt och oordnat och verkligen inte en vacker MILJÖ.
  Man tar sig för pannan!!
  Heima

  SvaraRadera
 14. Jag tycker att Gustav Fridolin har sjunkit ner till botten som en sten han är inte den Fridolin han var första perioden han var i Sveriges riksdag någonting är det som gör Fridolin helt verklighetsfrånvänd!
  Vad det är vet han bäst själv.
  Kanske dags att ta itu med din personlighetsförändring först.

  SvaraRadera
 15. Det tuffa frågorna komer aldrig att ställas.Enligt gjorda undersökningar sympatiserar 80 procent av journalisterna vid SVT/SR med de rödgröna partierna.Varav drygt 50 procent med just miljöpartiet.Ett stort demokratiskt dilemma.

  SvaraRadera
 16. Gustav Fridolin har rätt.

  ...SKÄMTA!

  SvaraRadera
 17. Tobbe, var har du tagit vägen? Jag behöver läsa dina välformulerade och utomordentliga inlägg som motpol till medias fullständigt idiotiska artiklar och de idéer som ligger bakom dem. Hoppas allt är väl med dig och att du fortsätter skriva på denna eminenta blogg!

  / En beundrare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Instämmer till 100 procent!

   Radera
  2. Jag känner precis som "en beundrare" ovan!

   Radera
  3. Undrar detsamma. Nog för att Tobbe har gjort sig mer än väl förtjänt av vila o ledighet om man säger som så, men nu börjar man nästan att undra om något har hänt, när han inte skrivit något nytt inlägg på en vecka, utan att säga nått om att ta en paus. Nåväl, vi får väl se.

   Radera
  4. Jag instämmer i anonym och Hannez inlägg. Blir mer och mer orolig att något hänt, går in flera gånger varje dag och hoppas att Tobbe på något sätt ska visa att han är okej.

   Radera
 18. Instämmer! Men välkommen tillbaka när du anser att det är dags!

  SvaraRadera
 19. Med en dåres envishet så hoppas jag i alla fall på en god och intressant fortsättning av 2014 och i all tid därefter.

  Fridens... / Josef

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då finns det fler dårar än Du......

   Radera
  2. Den svenska modellen är måhända dårarnas Paradis, kanske... ?

   Radera
  3. Tror Du har helt rätt.Framtiden lär utvisa. Men alla tecken tyder på att Sverige är på väg rätt ner i slasken. Skolresultat. Försvar. Polis.
   Rättsväsende. Sjukvård. Åldringsvård. Pensioner. Förtroende för politiker och journalister. Hur lång måste listan göras?

   Radera
  4. Listan kan göras hur lång som helst - men det VIKTIGA är ju att se möjligheter i det som ej är listat - som jag ser det.

   Radera
 20. Tyck vad ni rasister vill. Men majoriteten av oss svenskar är inte som er och efter 2014 blir vår politik sann oavsett Vad ni tycker och hur bittra ni är. Passar inte Sverige för er så flytta till Ungern eller nåt.

  SvaraRadera