fredag 21 mars 2014

Geert Wilders recenserar Cecilia Malmström
"Ni vet att det i Europa finns en EU-kommissionär, fru Malmström, en svensk hippie, som ingen har röstat på, som ingen känner till, men som ser till att vi, till exempel när det gäller anhöriginvandring, inte får ändra våra lagar. Så om vi vinner tillbaka den biten självständighet från Europa, från den svenska hippien, då skulle vi också själva kunna bestämma att vi inte lika fort låter människor komma till Nederländerna..."I en längre intervju under valkvällen, förklarar Geert Wilders för en journalist hur mindre invandring hänger ihop med mindre EU. Det är inte alltid man är stolt över att vara svensk, och en svensk folkpartist är nog den siste som bör vara EU-kommissionär med ansvar för asyl- och migrationsfrågor.

Jag hoppas kunna lägga upp hela intervjun med Wilders senare.9 kommentarer:

 1. Mycket märkligt, egentligen, att denna kvinna fån ett litet tynande extremistparti från ett av EU:s småländer har kunnat nå denna position. Hur kan denna person, som inte är demokratiskt vald och som har åsikter som delas av en ytterst liten andel av kontinentens befolkning, tillåtas ha denna påverkan - helt i motsats till Europas intressen.

  Det hela är sjukt.

  Jonatan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, men det gäller ju alla kommissionärer. EU är lite speciellt.

   Radera
  2. Kvinnan har en familjehistorisk bakgrund som är känd för nepotism och att arbeta i första hand för sina egen agenda. I denna krets är blod definitivt tjockare än vatten.

   Radera
  3. Känner du till något om hennes bakgrund? Hon har spenderat mycket av sin ungdom utomlands i Frankrike och jag misstänker det är därför hon har fått komma in i EU så lätt.

   Radera
 2. Ja, Cecilia är väl kanske det tydligaste exemplet på hur svag den folkliga förankringen är i EU-systemet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En döende epok gör sina sista piruetter - njut av skådespelet. Och glöm inte - framtiden tillhör oss!

   Radera
 3. En befrielse för oss samhällsbärare o finansiärer, en lättnad för vårt svårt sargade yttre, en för nationen belastning mindre, saknad av ingen , må hon fortast möjligt förpassas till historiens skräpkammare, ett tungt ok mindre, blir en lättad för oss i den redan svårt belastade svenska befolkningen...

  SvaraRadera
 4. Hon är väl ingen hippie. För att vara hippi måste man vara född runt 1950. Annars är man möjligen en hippe-wannabee. Undrar om hon puffar på?

  SvaraRadera
 5. Inte alltid lätt att komma in i EU!Mordhotade albaner frpn Lezhe avvisas brutalt från SVERIGE

  SvaraRadera