torsdag 29 maj 2014

Dagens citat: Richard Herrey


"Vad finns att bota? Tycker kyrkan skulle fokusera på att bota människor från riktiga sjukdomar som rasism och homofobi."
Twitter

Den friskes blick

Richard Herrey tvivlar inte på kyrkans helande krafter, men tycker att dessa borde användas till mer politisk demonutdrivning.

Från vår sida har det ironiserats mycket om hur påhittade begrepp som "islamofobi" flödar i debatten, men nu tar de politiskt korrekta det alltså ett steg längre, och förklarar rent ut att detta minsann är riktiga sjukdomar. Eftersom kyrkan tydligen ändå har dessa krafter, hoppas jag att man, när kön med islamofober och andra riktigt sjuka är avklarad, finner lite tid även för exempelvis cancer och tuberkulos.

Skämt åsido, inte heller jag stöder rasism eller förtryck av homosexuella, men jag tror att vi har tillräckligt mycket dogmer och indoktrinering i det här landet, utan att kyrkorna ska ge sig på oss också. Det räcker gott att vi har en ärkebiskop som främst är intresserad av att främja islam.

5 kommentarer:

 1. Artister rider på rasism kortet.Får man ingen publicitet annars är det bara att slänga ur sig någon absurd åsikt om rasism och-voila-media ställer upp.Se på Ernman tex--

  SvaraRadera
 2. Bilden påminner om en liknande figur som kom till doktorn med en groda på huvudet.
  Jaha ja, vad för problem är det ni har? frågade doktorn,
  Det började som en böld i arslet, svarade då grodan.

  SvaraRadera
 3. Att tro och åkalla något som inte existerar tyder på Herrey lider av någon psykisk åkomma. Går det att bota sjukdomen vidskepelse ?

  SvaraRadera
 4. Jag råkade se följande vettiga inlägg från Richard Herrey kort efter att Sverigedemokraternas valstugor vandaliserades av Stockholm, av huliganer från Feministiskt Initiativ tror jag: "Ironin i att de som springer och river sönder valaffischer och slår sönder valstugor hävdar att andra är ett hot mot demokratin #svpol" skrivet 19/5 kl 21:51. Av denna tweet drog jag den förhastade slutsatsen att skrivaren nog inte anammat pk-språket, t.ex. idiotordet rasist. Den nyare tweet du hittat Tobias bevisar tyvärr motsatsen.

  SvaraRadera
 5. Richard Herrey växte upp i mormonkyrkan.
  Inte känd för sin positiva syn på homosexuella
  och ej heller på sin vurm för tex svarta.

  SvaraRadera