söndag 25 maj 2014

Front National vinner stort


"Stor seger för FN, ny kollaps för PS"

Vill gärna delge mina läsare denna underbara bild av det preliminära franska valresultatet, samtidigt som jag måste meddela att jag i övrigt kommer att tvingas begränsa mina skildringar av europeiska valresultat, då jag kommer att beskriva och analysera dessa för Nationell Idag. Nästa nummer kommer att innehålla skildringar av resultaten i samtliga EU-länder, där jag själv skriver om Storbritannien, Irland, Nederländerna, Belgien, Luxemburg och Frankrike.

Framtiden tillhör oss!5 kommentarer:

 1. Det har gått bra för nationalister och EU-kritiska i många länder, men inte i Sverige. Ett valresultat runt tio procentenheter är ett direkt bakslag för Åkesson & Co. Visserligen seglar de i hårdare motvind än de flesta andra men de hade rejäl medvind innan de lade om kursen.

  Jag hade hoppats på det dubbla eller tredubbla resultatet för att hjälpstarta de traditionella i de andra partierna. Nu hoppas jag att SD istället byter taktik till en framgångsrikare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du menar att SD ska bli ett rasistiskt parti typ SvP för att omedelbart kamma hem 25 % av rösterna?
   Försök igen.

   Radera
  2. UKIP, FN och DF var de europeiska valens vinnare och innan av dem kan jämföras med SvP på något sätt. SD blev efter att blivit tredje största parti ängsligt och oroligt, man var väl rädd om det man uppnått. Farage och le Pen har tvärtom tagit strid med ohederliga politiska motståndare och fulmedia och det visar sig nu i valresultaten.

   Jag antar att din bristande läsförståelse har att göra med din nedsatta kognitiva förmåga så varför far du inte någon annanstans och trollar där istället.

   Radera
 2. I Snåland har Sd blivit största Parti i flera kommuner!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Även i Skåne...nu får SD göra sig beredda att regera ett par kommuner till hösten!

   Radera