lördag 24 maj 2014

Hycklaren Dror Feiler


”Med hakkorsen försöker mörkrets krafter tysta oss”



Igår skrev Vänsterpartiets kandidat till Europaparlamentet Dror Feiler om hur någon försökt tysta honom, genom att spreja ett hakkors på hans dörr. En dag senare, idag, försökte samme Dror Feiler att överrösta Sverigedemokraternas Björn Söder med saxofon och megafon. Attacken mot Dror Feiler själv, ser han som ett angrepp mot demokratin, som måste bestraffas hårt, med hjälp av lagen om hets mot folkgrupp:

"Hakkorset på min dörr kommer två dagar före EU-valet som jag kandiderar i och måste därför betraktas som ett direkt angrepp på demokratin."

När han själv, dagen efter, bokstavligen verkligen försöker tysta en meningsmotståndare som vill tala, är det lite annorlunda. I megafon skrek han ut:

"Att man inte ens får spela Pippi Långstrump i Farsta centrum, det är inte sant!" 

Min egen åsikt om sådana här aktioner är solklar. Ingen ska spreja hakkors på Feilers dörr och själv ska han låta bli att störa andras möten. Både vänsterpartister och sverigedemokrater ska få verka i fred.

Överhuvudtaget förefaller Dror Feiler vara något av en mästare i just hyckleri. Angående klottret på sin dörr ondgör han sig över nazistiskt våld och skriver:

"Saknas det förståelse för kraften i dessa symboler?"

Jag vill då påminna om Feilers egna gärningar, exempelvis det "konstverk" som glorifierar en kvinnlig självmordsbombare. Kvinnan, som han kallar för "Snövit", tog med sig 21 judar i döden och skadade ytterligare 51. Detta skedde 2003, inte 1943.


Saknar du förståelse, Dror, för vad ovanstående "konstverk" har för kraft, exempelvis för anhöriga till bombdådets offer? Verket fick iallafall Israels ambassadör att bege sig till Historiska Museet och börja riva i det hela.

Slutligen är förstås Dror Feilers hela indignation inför "extremhögern" ett enda stort hyckleri, då han vill bekämpa fullt demokratiska partier, samtidigt som han inte har några problem med att vara kommunist och vilja samarbeta med sovjetkommunistiska partier i Europaparlamentet. När han sist poserade i TV, bar han inte heller Vänsterpartiets nejlika, utan en röd stjärna, som inte såg ut att komma från någon demokratisk rörelse.



SVT Opinion
SvD



4 kommentarer:

 1. DROR FEILERS KAMP F Ö R MILITANT ANTISEMITISM

  Feiler vet att Fatahs mål är att utplåna staten Israel och att Hamas mål är att utplåna staten Israel och judarna! Trots terrordåd och den ständiga raketbeskjutningen av Israel från Gazaremsan så är symbolvärdet av det betydligt mindre än ett hakkors på Feilers dörr.

  "Feiler var som en av de drivande krafterna med på Ship to Gaza, där han fick smärre skador i ansiktet i tumultet som uppstod när israelisk militär angrep fartygskonvojen den 31 maj 2010.[3]" Wiki

  Dror Feiler och övriga vänsterjudar vet att det första kriget Israel förlorar mot muslimerna är det sista. I Hamas Charter/Stadgar §7 längst ned står att domedagen inte kan komma förrän judarna är utrotade.


  "The Day of Judgement will not come about until Moslems fight the Jews (killing the Jews), when the Jew will hide behind stones and trees. The stones and trees will say O Moslems, O Abdulla, there is a Jew behind me, come and kill him. Only the Gharkad tree, (evidently a certain kind of tree) would not do that because it is one of the trees of the Jews." (related by al-Bukhari and Moslem).]"
  http://avalon.law.yale.edu/20th_century/hamas.asp

  De vet om det här precis p.s.s. HBTQ-folket kan titta på otaliga offentliga böghängningar i Iran och ändå pratar om islamofobi som ett stort problem. Vänstern verkar ta allt som en lek, de kan vara den gallskrikande fyraåringen, pappa och mamma kommer säkert och räddar dom om det blir för läskigt.

  SvaraRadera
 2. DROR FEILER och hans innerstadsvänster som bor på Södermalm snackar så vitt och brett om multikulti, HBTQ och seglar iväg på skepp till Gaza.
  Jag känner igen typen. Ser dom varje dag. Man känner sig som man är innanför staketet på Kolmårdens djurpark. På köpet har Dror och hans kompisar fridlyst sig själva. Det är dags att hartsa pjucken och flytta...

  SvaraRadera
 3. Jag är inte direkt konspiratoriskt lagd, men det är ju ett otroligt sammanträffande att natten innan kommunisten har beslutat sig för att gå ut och störa ett valmöte så har någon sprayat ett hakkors på hans dörr. Nu är det ju inte helt osannorlikt att någon sprayat ett hakkors, detta brukar ju göras av extremvänstern och mohamedaner rätt ofta, ja till och med en och annan nazist kunde ju tänkas göra det. Men om jag har förstått saken rätt så bor denna kommunist på Söder. Någon har då alltså tagit sig in i hans trappuppgång och stått där och sprayat hans dörr. Kommunisten har då - enligt egen utsago - blivit så förbannad att han bestämt sig för att gå ut och protester. Turligt nog råkade Sverigedemokraterna ha ett valmöte i kommunistens stad just den dagen, och polisen får ta hand om honom. Är det bara jag som anar ugglor i mossen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lägg gärna märke till att "hakkorset" på Feilers dörr är felvänt, alltså att hakarna går åt fel håll. Ett misstag som ofta görs av de som inte vet hur det egentligen såg ut. Om man nu inte är verkligt konspirationskonspiratoriskt lagd och tror att nazisterna har lagt ut villospår.

   Radera