onsdag 4 juni 2014

Dagens citat: Erik Ullenhag


"Vi måste höja krisberedskapen mot rasism. Här om bra exempelsamling från expo."Erik Ullenhag tar krafttag mot rasism genom att skriva en rad på Twitter och hänvisa till den närmast kriminella organisationen Expo. Han länkar sedan till en liten artikel på Sveriges Radios hemsida.

"Mjölbys spelare deltar i kampanjen mot rasism och ger
främlingsfientligheten rött kort". Barn ska förstås dras in
i dessa imbecilla kampanjer.

I SRs inslag säger Ullenhag bland annat:

"Vi måste ha en bättre krisberedskap från samhällets sida. Ytterst är rasism och främlingsfientlighet ett hot mot demokrati och mänskliga rättigheter."

Det som idag benämns med dessa begrepp, det vill säga kritik mot den förda invandringspolitiken, är knappast ett hot mot demokratin, utan snarare ett uttryck för den. Ett riktigt hot mot demokratin är dock att i rask takt skapa ett etniskt splittrat samhälle, med ett stort inslag av islam. Hittills har exempelvis kraven på sharia-lagstiftning varit lågmälda, men positionerna flyttas fram stegvis.

Expos Mohammed Tuffaha tycker det är viktigt att man bearbetar "värdegrunden" hos barn:

"Alltså det är föreningslivet, fotbollsklubbar och den riktar sig mot 12-13 åringar för att arbeta med värdegrundsfrågor. På så sätt når man ju ut till väldigt många väldigt fort och där har vi alltså kommunen tillsammans med Malmö FF och organisationen Ungdom mot rasism arbetat dels för att arrangera årliga fotbollsturneringar, och fortlöpande föreläsningar och studiecirklar. Och det tycker jag är oerhört spännande."

Personligen tror jag att sådana här kampanjer kanske gör gott för Ullenhags själ, men varken gör från eller till i verkligheten. Invandringskritik, eller för den delen riktig främlingsfientlighet, uppstår snarare på grund av den alltför omfattande invandringen.

4 kommentarer:

 1. Eftersom rasism = motstånd mot massinvandring och mångkultur enligt Expo och Ullenhag så innebär det att man indoktrinerar ungdomarna att säga ja till sin egen marginalisering i ett framtida samhälle. I ett snart kommande Sverige styr inte längre svenskar utan mångkulturella intressen. Då blir det helt naturligt med en konfiskatorisk omfördelning till de "utsatta".

  Likt sovjetunionen vågar inte föräldrarna berätta för sina barn då man i skolan genast blir utpekad och får en reprimand om man har en avvikande uppfattning.

  Det är dock alla föräldrars ansvar, om man är medveten, att försöka lära barnen att älska sig själva, sitt land, sin ras och sitt land. Det har inget med rasism att göra. Ingen har någonsin uttryckt att det är något fel att svarta gör det, så varför väcker det sådant förakt när vita vill älska sig själva och sitt folk?

  Bara i Expos och 7-klöverns värld och möjligen hos någon SDare kan detta väcka anstöt.

  Sverige är på väg käpprätt åt h-te och de flesta inser det inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den tendensen ser vi redan i och med nyrasismens starka framfart

   Radera
 2. Det här att barn börjar dras in tycker jag luktar brunt trettital
  Detta är ingen sarkasm, utan vad fienden anklagar dig för är vad den ofta är själv

  SvaraRadera
 3. Nej, det är ett hot mot ...........Ullanghag. Han ved, ett mångkulturellt mislyckande ár 7-partietds ansvar. Han tror ikke på sit eget svammel, det är en politisk gardering

  SvaraRadera